diumenge, 3 de març del 2013

PORTS DEL MARESME 2013

La resta de fotos....aiaiaia millor no posar-les!
Ha set un cap de setmana especial, ahir i fora de lo comù, celebravem el cumple del nostre president, L'Eloi Sanchez, que ens passa a la categoria M30! Ah, i d'en Pro, ( Jordi Carmona ), que demà en fa 29! Al mati, uns mes i uns altres menys, vam aprofitar per sortir una estona, no gaire però, ja que a la una del migdia haviem de ser a lloc per la sorpresa al Presi....la resta del dia us el podeu imaginar:)
Però lo bo tocava diumenge! Avui era el primer dia de començar a activar el cos per el que serà l'any 2013 esportivament parlant, l'any passat vam començar aqui, i aquest tambè ( Recordar que a part de la Ports del Maresme, en Sergi "pingui", ha anat a fer la marató de l'Anbasso, tot i que a hores d'ara, encara no en sabem res, espero que li hagi anat be )
....La bona temperatura de la costa, ens atrau..i no hem set els unics! 850 participants a la Ports del Maresme!!!! Recorregut, 140 kms, però degut a la nevada de dijous, la organització va decidir ahir dissabte, retallar la pujada a Santa e del Montseny, ja que la baixada, seria perillosa degut al gel que si haviea format, i que a primeres hores del mati hi quedaria segur. O sigui, al final 115 kms, menys dels que voliem fer, i una pujada llarga menys, llàstima, perque van passant els dies, i ara si hi han ganes ja de fer ascensions llargues i dures, que la temporada avança!!!!
Xevi, Arnau, Pro, Cristian



Ens hi presentavem molts, amb la única baixa d'en Miki , que degut a una grip durant tota la setmana, avui ha preferit no forçar, i clar, el Presi, Eloi, que deu estar de resaca encara! Arnau Soler, Xevi Campos, David Comellas, Jordi Carmona, Jordi Alberch, Jordi Sanchez, un calandestí, en Ferran, que s'esta animant a aixo, i com a novetat, vestint els nostres colors ( un gustàs ) en Sergi Rodriguez, en Cucu tambè, com no, molta gent de Torelló, entre ells la Nuria Carbó i l'Albert Crosas i clar, el de sempre, ..........Cristian :)


Per variar, hem arribat justos a la sortida, colocant-nos del mig endarrera, total, sabent com va anar l'any passat, que va ser tot en grup, amb sortida en baixada, i desprès vorejar la costa una estona per la NII, i cap a pujar Collsacreu, coll curt però explosiu. Jo estava segur que  sortint una mica a la idea, contactariem amb la part davantera ràpid.....però sorpresa...s'ha volat i nosaltres encantats a darrera....fff, si, tan es , no es objectiu, però no es això, en dies aixi, s'ha de tenir mes garra al principi, perque llavors vols recuperar el que ja es casi impossible, i si ho fas, et desgastes innecessàrieament...en fi, ens ajuntat tot el Team IBT fins als peus del coll de Collsacreu, tibant a bloc. i la veritat, hem posat un ritme dels que agraden, i ha estat intens però divertit alhora, aixo si, no hem aconseguit contactar amb davant, perque com a minim, la velocitat que es deuria dur, havia de ser la mateixa que portavem nosaltres. Acte seguit pujada a Collsacreu, impressionant, ( de fet, vull veure la mitja ed Wats ala que hem pujat, perque la sensació ha set de molta, molta intensitat ), lo millor de tot, es que casi hem aconseguit pujar tambè en bloc, tot i que a tanta intensitat, al final, cadascù, ha hagut de acabar pujant al seu ritme. L'Arnau davant, en Jordi.A i jo amb ell, i just just darrera, la resta, a escassos metres.
Jordi.A , Jordi .S
Coll de Collsacreu superat, i baixada a sac, evidentment atrapavem a molta gent, però el petit grupet capdavanter que deuria haver-hi, impossible ja....anavem a buscar la segona dificultat del dia, molt menor de la prevista, ja que tocaria Sante fe del Montseny, i en canvi, degut a lo comentat abans, es modificava i ens quedavem força mes a baix. Aixo si, per culpa d'aixo, i a l'estalvi de desgast que haguès provocat pujar tot Santa Fe, en general s'aguantava mes.
Pujant el segon "portet" del dia, ja ens hem quedat sols amb l'Arnau, en Jordi es despenjava al principi, i la resta, segurament, venien a pocs minuts darrera. Hem superat la dificultat sense problemes, aqui ja controlant mes la intensitat, o sigui apretant, però sense tornar-nos bojos buscant el límit, encara que tot i això, la gent que havia donat massa al principi, els anavem recollint a quantitats elevades. Les sensacions eren bones, i mes pensant que venim d' estar cinc mesos sense els estimuls d'intensitat tant elevats, els que et dones les "carreres".
Encaravem baixada cap a Sant Esteve de Palautordera, i ara tocaria rodar en plà durant una bona estona. Aqui hem baixat a sac amb l'Arnau, fins a contactar amb un grup, que si que deuria estar força davant, però que evidentment, no era el primer, aquest ja s'ens havien escapat sense remei. La sorpresa ha esset trobar en Sergi, i rodar una molt bona estona amb ell, no pensava trobar cap IBT ja, i la sorpresa ha estat gran, Sergi, genial!!!
Jordi.S, David i Xevi

Arnau i Pro
El que passaria desprès, previsible, grup de vint, a ull, i tibant d'ell, cinc, tres IBT's i dos que s'han unit, GRÀCIES! un dels que tenia ganes de progressar amb el que feiem, intentava animar la resta perque passesin al relleu, evidentment, missió impossible, quan començes a portar alguna que una altre carrera o cicloesportiva de carretera, t'adones que aqui la gent no està per colaborar, estan per guardar, i si es pot, marxar al primer repetxó que hi hagi, i de fet, totalment d'acord, res a dir, però mmm, fa ràbia....el que toca fer en casos aixi, es tibar, si, però pensant, i intentar guardar...i dona resultat, als 2 colls que venien, els que hem aconseguit trencar el grup hem estat nosaltres, i ah! amb la bona noticia que llavors en Xevi contactava de nou amb nosaltres, i que en Comelles es quedava a poc de fer-ho, al igual que en Jordi Alberch, que per cert, al final han acabat junts, en Jordi Sanchez rodava un xic mes enrrera ( m'ha comentat que no ha tingut bon dia ), i en Pro, fent el que ha de fer, no forçava i es quedava algo mes enrrera.
Coll de Parpers passat sense problemes, baixada ràpida, amb reagrupament inclòs altre vegada, i tornada a pujar al penúltim coll ( no recordo nom ) curts, però que a l'ültim, quilòmetre, he aprofitat per tensar, i la bona noticia es que tant en Xevi com l'Arnau reponien be, patint, clar, aixo tots, però allà!

En Pro tornava!

Quedava tornar per la NII altre vegada i fer per últim, Collsacreu, però ara al revés. Grup de 20, aproximadament, 7 kms de pujada, però nomès exigents els ultims dos. Nomès començar, en Nesplè, em diu que en Xevi ha punxat just casi quan deixavem la NII, ni ens hem enterat amb l'Arnau! però vaja, res a fer, gas i amunt. Ens hem matingut pel mig del grup, molts nervis notava, masses diria jo, la gent justa de forces, i es que 110 kms que portavem son massa pocs per seleccionar grups de veritat, i els que amb Santa Fe pel mig, aqui potser no haguèssin arribat, avui si hi eren, i ho volien aprofitar. S'ha començat a tensar la corda, s'ha reduit el grupet, i com que em notava amb gas, quan faltava 1 km, he apretat les dents , li he insinuat a l'Arnau, i gas! han saltat 3 mes, l'Arnau tambè, evident, i no negraré que he arribat just a dalt, a 3 segons de l'Arnau, i deixant a tos menys un a darrera definitivament, però amb la sencació d'haver-me atrevit a sortir passés el que passés, i m'ha agradat!
La bona noticia al arribar, veure que amb en Cucu li havia sortit rodó, i que en Corses, havia fet una carreón tambè per guardar, enhoranbona!!!!!!
En contagotes arribaven la resta, en David Comellas i en Jordi Alberch just just darrera nostre, llavors en Jordi Sanchez, i un a mica mes endarrera en Pro, tots OK, i assaborint el que ha esset un bon entreno sense cap dubte. la part negativa, en Xevi, que no ha pogut acabar, però que es queda amb les bones sensacions, que han set moltes!

CLASSIFICACIONS

Demà encetem semana de mes gas encara, i tot i que arribarem cansats al proper objectiu, la TRANSMARESME la setmana que ve, hi han ganes de fer-la, i de fer-la mes be que l'any abans, a veure. Allà estarem els dos Jordi's del Maresme, l'Arnau, l'Eloi, i servidor....!!!

AHHHHHHHHH i com a final d'entrada, com no, recordar que tenim unes fémines molt molt "guerrilleres", ahir es van atrevir a fer un Coll de Bracons, nevat!!!!! mireu-les! I tambè altres IBT's, com el Team Minardi, que avui eren a Santa Pau, on feien Pedalada, i per últim, i amb foto acabada d'arribar, en Sergi a l'Anbaso Cup!


Team Mi-Nardi-IBT!!!!
Madu

Maria
En Sergi a la MAraton Cup de l'Anbaso!




5 comentaris:

Xavi ha dit...

Cristian ja estic cansat només de llegir-ho. Segur que us ha sortit de cu_____ ! la "marxa". Enhorabona màquines ;-))))

JORDI ha dit...

Companys ha estat un dia brutal!!!!
Hem pujat Collsacreu com un autentic equip. He anat colladet però ja no hem baixat la intensitat fins al final.
Amb vosaltres un dona El millor de si.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Xavi...ja ho saps, bon sno ho serem mai, però no serà perque no ho intentem!! jeje
Jordi, descaradament genial la pujada a Collsacreu!!! la veritat es que dies aixi, compensen tot lo altre!

cicloturisme ha dit...

Hola amics. Us animem a respondre aquesta enquesta en dos minuts sobre la marxa. Hi ha premi per participar!
link enquesta

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS