divendres, 1 de març del 2013

SOM-HI!

Doncs si, desprès d'una setmana força intensiva, tot i la pluja ( amb la bici d'Spining es poden fer miracles ) aquest cap de setmana començarem a tirar algun petardo. Hi havien dues opcions, i la veritat, una llàstima que s'escaiguin a la mateixa setmana, perque hi han ganes de fer les dues coses, però es impossible.....De les dues, La Maraton Cup de l'Anbasso, 1a de 4 carreres puntuables ( BTT ), es la que descartem, basicament perque començar a apretar fort, amb algo aixi, tot i que no es contradictori, el cap encara no esta preparat per patir d'aquesta manera, i es que tots sabem, que el BTT, es força mes exigent que la carretera si parlem d'explosivitat, i ara potser, i mirant objectius, es millor opció fer intensitat, però sense tanta explosivitat, potser es filar molt prim, de fet, segur que per fer BTT no passa absolutament res, però no busquem en general, explosivitat a la primera de canvi...... Aquesta ja arribarà la setmana vinent a la Transmarese, que correm el dia 10, i com no, el dia 1 d'Abril a la Lluçanes Ferestec, on segur, que el punt aquell que dona la BTT, ens anirà be. Aquesta setmana i per començar temporada, hem triat algo amb carretera, PORTS DEL MARESME, 140 kms, 2400 de desnivell positiu acumulat, que  ens començarà a donar el fondo/intensitat que busquem :), a veure si el temps ens respecta.
Pel que fa a la setmana, ha sigut la primera de canya, quines ganes hi havien, i lo bo, es que el cansanci amb prou feines es nota, bon senyal! l'únic inconvenient, i aixo com a tema particular, es que hi ha objectiu de baixar una mica de pes, i de moment, esta costant molt fer-ho, potser a la que introduim ja mes intensitat, serà mes fàcil, però clar, tot aixo s'ha de fer pensant sempre, que s'ha de menjar per poder apretar, vaja, que costa trobar el punt mig...però el buscarem!
Diumenge analitzem el cap de setmana, que tindrà intruducció demà sumant hores a ritme suau........a veure com va! per cert, avui han obert inscripcions a Terra de Remences, i ales 14:00 ja hi havien 1600 inscrits, ens estem tornant bojos!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS