diumenge, 17 de març del 2013

COSTA.....PERÒ SUMEM!

Doncs si, sembla que el temps, tot i no fer un hivern de molt fred, en els dies claus ( la setmana passada va ser una exepció ) el temps no ens ho està posant fàcil, i ja portem molts caps de setmana, sortint, entrenant si, però sempre amb l'ai ai ai ai..........i clar, per acabar la setmana, avui, diumenge, no ha estat menys, ja que per alguns, sortir amb un temps aixi, no es cap alegria, i costa sumar hores d'aquesta manera....tot i aixo, gràcies a ahir no arrontsar-nos, hem salvat la setmana, i la que entra, la podrem agafar de recuperació, per sort!
No totes les setmanes poden ser tan complertes com les anteriors, ja en vindràn ja, però aquesta, i exeptuant
Collformic...pelant-nos de fred!!!!
l'Edu i en Xevi, que s'han atrevit amb la Brevet de carretera a Granollers ( 200 kms ) la resta, hem estat sense compromisos, però sabent que almenys un dia del cap de setmana, tocava canya, molta canya.....i aquest dia ca tocar ahir, aixo si, sense plans concrets, i al final, triant mopcions molt variades casi tots. Desde l'Arnau que va fer sortida de BTT tot sol, fent-se 85 kms amb +2600 de desnivell, o en Xevi i Miki que van sortir amb els Saturday`s pel Ripollès, En Jordi Alberch que es va sumar amb la gent de Muntbikes, i fent 160kms, que no està gens malament, o la última opció i mes dura, la que vam fer en Comellas, Roger, Ferràn i servidor, pujant a Collsupina, per anar direcció Castellterçol desprès, la Garriga, Canoves, St.Celoni....Collformic, Seva i cap a Torelló de nou. Va ser una volta exigent, amb 174 kms i +2700 de pujada, fent per primer cop aquest any, un port llarg, Collformic, i la veritat, amb bones sensacions, tot i que al principi del dia, i durant casi 2 hores, va costar molt entrar en "calor", sensació de pesadesa a les cames, que sempre crea dubtes, peró que vull pensar que es degut a la setmana tan carregada que portava, la mes dura del que portem d'any de fet....i que el fred i l'humitat tambè hi deurien fer de les seves.......En Comellas, tambè comentava que li costaven molt els repetxons, o sigui, que el problema potser si que era una mica el fred:)
L'Arnau a la seva Bola, tot sol amb BTT dissabte!
La veritat, es que la sensació al arribar a Torelló, era de buidor ahir, d'anar sense gasolina al cos ja, i aixo es bon senyal, el dia a set fructifer segur quan arribes aixi a casa, i llavors ja nomès queda omplir molt i be, els diposits, a veure si els fem ben grans..que es del que es tracta.......
Tenim el Cap pensat en setmana Santa, hi per el que es veu, hi han moltes ganes, en general, amb tot aquell que comentes algo, està esperant setmana Santa per poder fer molt i molt variat....a veure si el temps ens deixa, ja que entre d'altre coses que anem plantejant, la sortida a França amb la Saturday`s, que tant ens va agradar l'any passat, aquest any no ens la perdem!!!!
La setmana entrant, toca assimilar les tres setmanes de canya que portem, o sigui hores amb relax.......i si pot ser, sortir algun dia al carrer, que en el que portem d'any, i entre setmana, alguns nomès hem pogut sortir un dia!!! no anem be! esperem cagirar aquesta tònica:)...i acabar la setmana fent unna de les sortides que casi casi s'esta tornant clàssica entre nosaltres.....quina? la setmana vinent aqui estarà plantada!
Ah..i entre setmana, i en contra del que havia previst, ( havia promès cap mes novetat aquest any en tema material ), una última novetat per la BTT, un experiment en forma de rodes, que a un li va passar pel cap fa temps, però que ara, i aprofitant un contacte, s'ha pogut dur a terme......en fi, durant la setmana en veureu fotos, i la veritat, crec que us agradarà!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS