dimecres, 27 de març del 2013

FEINA A MIG FER!

A mitja setmana, tenim la feina mig fet, aixo si, ha costat avui, i de valent, fer les 4 hores previstes!! fred, humitat, fang pluja.....però amb entre tres, les coses costen menys de fer:)
Dilluns buscavem desnivell....qui diu que s'ha d'anar als Pirineus per fer desnivell? a la Comarca d'Osona, i de resquitllada, la Vall d'en Bas, ens van servir per fer 105 kms amb +3000 de desnivell...i avui casi 80 de BTT ( menys dels que hi havien previstos per culpa del temps )......ara i fent demà dia de transició, esperarem a divendres a la Especial Saturday's, fregarem els 180 kms, i per la Catalunya Nord i França, ...hi han ganas...sobretot de cap de setmana, i de poder rodar mab casi tots els IBT 'carreteros', Xevi, Miki, Jordi's, Eloi, David, Pro, Guilli......etç.....apali, un parell a sota, les proves de que hem sortit..,,......i una anecdota...
Dilluns Carretera...105 kms amb +3000


 I dimecres BTT amb molt fang i pluja, 80 kms amb +1500, tot i el mal temps, hem salvat el dia:)














I l'anecdota del dia, que es que en Valverde i en Nairo Quintama, al acabar la Volta, van anar a inspeccionar les etapes Pirinaiques, del Tour 2013, on faràn algun port nou al Tour, entre ells Coll de Val Louron-Azet, i m'ha fet gràcia, perque amb en Cucu, el passat Agost, estant de visita pels Colls mitics del Pirineu, i fent la majoria d'ells, ens vam atrevir amb aquest desconegut, molt aprop de Col d'Aspin i Peyresourde, ens va sorpendre la duresa, i que tot i estar per allà aprop, no s'haguès fet mai....a partir del Tour 2013, no es podrà dir....perque aquest any el pujen! i els del Movistar, ho han inspeccionat aquests dies!
Els Movistar aquest setmana.....
En Cucu i ....a l'Agost:)


1 comentari:

Xavi ha dit...

Tela 105km amb +3000 m, rampotes no? Molt bona la comparativa amb els del Movistar, ja és casualitat jajaj..



MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS