diumenge, 10 de març del 2013

INTENSISSIM WEEKEND & TRANSMARESME 2013!!

El protagonista del día, ARNAU

Cristian, Jaume, Arnau
A veure si hi ha possibilitat de ser breu:) perque el cap de setmana ha estat intensiu a mes no poder a aquestes alçades d'any.....i a hores d'ara, el que mes hi ha , son ganes de reposar!
Aquest Cap de setmana hi havia la segona creu al calendari, la TRANSMARESME 2013, 85 kms de BTT amb 2650 de desnivell positiu. HI anavem l'Arnau, l'Eloi, Jordi.S, Jordi.A. i Cristian....bona "plantilla"! però clar, la creueta era el diumenge, i estem en plena época de càrrega, i els que tenim la sort de treballar, per ara, la suma d'hores totals, l'hem de fer el cap de setmana....consequencia? que avui ens presentavem a la sortida de la TransmMaresme havent fet ahir 130 kms amb carretera a bon rtime, i fregant els 2000 de desnivell positiu... vaja, repòs repòs no en vam fer ahir..........tan se val, no era objectiu avui!
Abans de sortir a la TRANSMARESME
Tot i que es mereix un bon resum, l'entreno d'ahir amb carretera..... he promès no explaiar-me, i per tant, i resumint una mica, es pot dir que va ser un dia dels que fan afició. Improvitzant com sempre, divendres decidiem fer una volta que per la zona de Sant-Hilari i Arbucies, i tornant per Coll de Ravell. La sorpresa, va ser que el mateix divendres vespre, ens enterem que els Saturday's feien la mateixa volta degut a que la que tenien prevista, i per culpa d'uns esllavissaments a St.Joan de les Abadesses, l'havien hagut de canviar. No els vam trobar, almenys els que ens ho vam agafar amb mes calma, però el que si que vam trobar, va ser moltissima gent entrenant, es notava, i molt que hi havien ganes de bici i bon temps, perque la veritat, ahir va fer bó, i molt! El ritme va ser alt, mes del que hauria tocat per alguns...però ens agrada, que hi farem!!!!! Erem en Miki, Xevi, Roger, Eloi, Arnau, Guillem, Comellas, Pro, Koki i Cristian, vaja, colla de les bones: el resum del dia, 130 kms, i 2000m de pujada, passant per lo esmentat abans, i Viladrau, Hostalets de Balenyà, Tona.....Vic i Torelló, Ah, durant una estona vam rodar junt amb la gent del C.C.Manlleu, que macu es el ciclisme!!

Bon ambient IBT!
I Clar, lo dur era avui. Matinada de les bones, a les 5 del mati sortiem de Torelló, direcció Sta.Sussana, on deixariem la Furgo, i agafariem tren direcció Santa Coloma de Gramanet, deu n'hi dó no? al tren, s'afegien els dos Jordi`s, i ja junts, cap a la Sortida, que era a les 8 del mati!
L'ambient era genial, 600 inscrits amb ganes de guerra.....cares conegudes, com en Jaume Ribosa, l'Heras al nostre costat a la sortida, per cert...........

EL recorregut, i mes havent acabat, es pot considerar dur de debó. Els comentats 85 kms amb 2650m positius....hi eren de veritat. La sortida ha set com sempre, estressant, afogats ( falta d'escalfament clar ), i a sobre, i per variar amb les sortides amb BTT, problemes per algun........la cosa es tensava, i quan he volgut treure plat, ja que duia la cadena creuada, he fet el que no s'ha de fer mai, i HO SE!! que es baixar plat.....sempre sempre, hi han mooooltes possibilitats que la cadena caigui fora del plat i s'enganxi, i aixi ha set...res greu, però suficient com per haver de escalfar-me de debó per recuperar el temps perdut......ja que no gaire enllà veia en Jordi Alberch i l'Eloi...i els volia reatrapar.....l'Arnau, ja llavors, un punt endavant.....
Sortica concurreguda....
El recurregut durant els 15/20 primers kms, estava pensat perque s'estirés el pilot, i aixi ha set. A partir de llavors, corriols i mes corriols, com hem disfrutat, velocitat elevadissima de baixada, però nosaltres i tots els que ens envoltaven, el nivell era elevat, sense dubte.........he fet molt tros, amb l'Eloi i en Jordi.A. quan els he tornat a atrapar, fins al segon avituallament, que un cop allà, he decidit apretar un punt, res, poca cosa perque no hi havia gas per mes....em notava cansat....per un moment he pensat que hauria d'afluixar, però per sort, els 2 gels i el plàtan han donat bon resutlat, i tot el tram final, que era ja mes


rodador, però rapidissim...( realment, fer carreres aixi, donen un punt extra, perque aixo entrenant, es impossible fer-ho, sempre acabes afluixant, i aqui no ) es notava passar el terreny molt i molt ràpid......Aleshores no tenia idea del que debia passar per davant i per darrera, i l'únic que tenia ganes, era començar a perdre tot el desnivell que haviem guanyat, -cosa que desprès de dos regalets que ens havien preparat, just al final, en forma de rampes curtes, però durissimes a aquelles alçades- i si, arribar al final......que es com sempre, la millor part del dia. Allà l'Arnau esperant, sense eufòria, com es sempre ell, però coneixedor que havia anat molt fort, sense cap dubte.....personalment, tembè força content, crec que anem per el bon cami. Cal remarcar de nou, el resultat de l'Arnau, i es que encara no esta a tope, ni de troç, i com no, tambè molt a tenir en compte, l'evolució d'en Jordi Alberch, esta clar, que sinó afluixa, aquest es un any seu de progressió...Felicitats als dos! l'Eloi avui, no ha tingut bon dia, però a l'any, sempre n'hi ha algun d'aquests....molts imprevistos sembla, i tambè pagant potser, una mica el sobre esforç d'ahir......li queda molt per dir, esta clar! En Jordi Sanchez, l'hem pogut veure poc al final, perque arribava just quan marxavem casi....però acabant, i ei, avui estrenava Bici...Mondraker 29", i les pocs comentaris que he pogut intercanviar amb ell, li ha encantat!!!!!
Al final i a falta de les classificacions totals, que les posarem, ha anat aixi:

Arnau Soler 19è, 4:16 min, 
Cristian 45è, 4:38, 
Jordi Alberch  54è 4:46, 
Eloi Sanchez  58è 4:58. 
Jordi Sanchez sense temps encara...600 participants

I com no, tot i que es mereix molt mes que aixo, alguna imatge de l'entreno del dissabte, que esperem que n'hi hagin mooolt mes d'aquests...això tot just comença!!

FOTOS DISSABTE!!!!


Quan ens posem d'acord, es un gustàs rodar junts! GENIAL DIA!






En MIki, es inevitable no veure'l a davant, son els seus gens, davant davant davant davant davant davant davant!
Trobada amb la gent del CC Manlleu:):)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS