dimecres, 10 de febrer del 2016

COMENÇA LA FESTA


Dues setmanes sense actualitzar blog.... Som-hi!!!

Si haig de dir la veritat, la tònica va essent la mateixa, i es que no hi han dies de repòs practicament! Algu s'ha adonat que el Gener ha passat volant? Jo si, però ara m'en adono! Ara que estem a mig Febrer!

Abans de Nadal, amb una de les sortides nocturnes de BTT que feia amb els que tenen menys por al fred, en Crosas, Eric, Tarres etc... Parlavem d'inscriuren's a una cursa que feien el dia 13 de Febrer a Lleida, la primera del campionat d'Spain de Ultramarathon de BTT.... Doncs el resultat es que ens hi vam inscriure, vam buscar hotel per passar-hi la nit prèvia, i res, resulta, que ara, ja ho tenim aqui.....!!! 
Porto unes 50 hores d'entreno, si es pot dir aixi, que la veritat no son masses, i el pitjor, amb la BTT només uns 4 o 5..... No esta malament presentar-se a una cursa, havent tocat la bici de muntanya nomes 2 cops amb un mes i mig...jeje, la part bona es que tinc ganes de BTT a ritmet, i tot i que al ser ultramarató, es fa amb GPS, i per tant, amb ritme en teoria algo mes lent del que es faria si estigues marcat, crec que podrem correr una mica, perque es preveu un recorregut no massa complicat... Ja ens ho trobarem, el que es segur es que aqui comença l'any 2016 de debó....


No hi arribo amb gaire intensitat a sobre, ni jo ni cap de nosaltres. Aquest cap de setmana passat potser si hem començat a fer destells d'intensistat ( Stage Cambrils ) , però crec que fem be anant pas a pas... La forma, i mes essent tant autodidactes, es una mica incògnita... La idea es arribar a la Volta Ibiza ( finals de Març ) amb un puntet bo, per després fer una perita baixadeta, i ja remuntar al Maig i Juny a tope.... Que es quan tindrem la màxima càrrega tant amb hores com amb intensitat, sobretot a la Pedals De Foc Non Stop, i l'Areogeoaise..... Es molt important, no arribar-hi cansats, i si el fisic hi arriba be, hi han molts numeros que el cap hi arribi igual o mes be. Ho intentarem!

I....No m'en oblido no... Aquest cap de sermana hem estat d'Stage! Fanatik&Uca a Cambrils. Repetiem de l'any passat, i tot i que podria fer una mooolt llarga explicació, resumint, puc dir que tot i l'esgotament amb el que arribem tots, el diumenge a última hora, fer coses aixi val molt la pena.


El temps no ens ha acabat de respectar per segon any consecutiu.... tres mesos sense ploure, i dissabte al mati, tot i no mullar-nos, vam sortir que queien gotes. I el diumenge, si ens arriben a posar una vela a la bici, estic segur que no ens hagués calgut pedalar.... Vent impressionant!  
El regust es d'haver fet un bon cap de setmana, millorable? sempre! però a mi m'ha començat a deixar càrrega d'hores a sobre.

Aquesta setmana entrant tocarà com a minim, igualar les hores de la setmana passada, que no serà fàcil, però tinc clar, que fins al Març, el volum d'hores ha de marcar la pauta en quan a l'entrenament, a partir de llavors, serà força important mes la calitat que el volum, però ja us ho explicare.


Lo últim i com va essent habitual en mi, serà  que m'acostumo a escriure sempre igual? espero que no! i no cansi!!!! però el que deia, que lo últim es el tema material, en aquest cas tèxtil, i es que tenim la primera remesa de equipacions amb la linea i disseny 2016, engegat ja ( Fanatik Bike ).....i lo bo, es que com a punt especial, en pocs dies ens arriben les mostres de la linea mes elitista de Tactic, amb lycres hipercompresives, i amb un tallatje molt radical i només apte per els que els hi agradi anar ajustadissims......ja ho explicaré, però te molt bona pinta!!!! 


Ara toca descansar, que avui han tocat 2:30hores de bici indoor, i si desprès d'això no es descansa, objectiu numero 1 aquest any, no aniré be...o sigui que.......FINS AVIAT!!!!



MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS