diumenge, 24 de març del 2013

ACABEM BE...COMENÇEM AMB MES!!!!

La "millor" part del Dia..ST.HILARI!

La frase podria ser aixi, ja que la sortida d'ahir va omplir les expectatives, i va ser dura, o sigui acabem be la setmana, però es que per endavant, ens espera una setmana molt intensa, i intentarem portar a terme tot el previst, començant per demà dilluns, amb mes canya!
La volta/recorregut era el que ja hem batejat com a especial IBT, ja que es el tercer any seguit que la fem per aquestes dates, i cada any, tot i no ser una volta dura, la convertim en dura, i es que el ritme, hi fa molt!
A les 8 del mati ens presentavem dotze amb ganes de gas, Arnau, Cucu, Xevi, Miki, Guilli, Pro, Comellas, Eloi, Tarrès, Ferran, Barnoles, Sito, i un servidor, vaja, molts galls amb ganes de Guerra.....i bon senyal, un per l'altre, es la manera de treure el millor de nosaltres, i tot i que a vegades, al cap li costa exprimir-se, en dies aixi, es mes fàcil, sense cap dubte.
Quin panorama a Coll de Condreu


Pujant direcció Coll del Bac/ Coll de Condreu, ja es va imposar un ritme elevat, encara que suportable es podria dir, lo just per esclafar cames, i preperar el terreny per fer les primeres apretades,  que arriberien a les rampes que ens fan arribar a la gasolinera de Cantonigròs. Els que solen passar per aquesta carretera, sabràn on vull dir, i els que no, que recordin Terra de Remences, ja que arribar a la gasolinera de Cantonigròs, es un dels llocs que ens costa mes, degut a la canya que ja es porta a aquelles alçades, i que fa que, tot i no ser un desnivell exessiu, es fagi dur pel ritme......vaja, que allà hi havia un "apreton" bo, i que demostra qui te gas...ja.

Desprès de Coll del Bac, toca la baixadeta cap a Rupit, i remuntar direcció Coll de Condreu, que tot i no puja massa, i insistint amb el ritme, qualsevol cosa es fa dura. Que divertit es anar amb colla que te ganes de tant gas.
Desprès... baixada cap a St.Esteve d'en Bas, molla i perillosa, com casi sempre, i llavors, ja enfilavem carretera bona cap a St.Feliu de Pellarols, on en teoria hauriem d'haver fet bons relleus, però va ser un desatre total! jeje, el fet de no parlar del tipus de relleu que s'ha de fer, provoca el que ens passa quan som tants, o sigui, latigassos, espais buits que no han d'apareixer mai...en fi, intentarem millorar com es diria a l'época d'anar a escola:)
A St.Feliu de Pallerols, paradeta per fer cafè, i 30 kms de rodar intentant que sortissin els relleus altre cop, però impossible! o be, potser a estones si, una mica millor:) el que si es clar, que per arribar a Sta.Coloma de Farners, el desgast, si s'entra a tibar del grup, es elevat, però no hi ha problema, als entrenos, es tracta d'això, d'exprimir-se, i mes si hi han bones sensacions. Per cert, abans de Sta, Coloma, punxada d'en Sito, que ens servia per reagrupar, i aixi ja no fer cap mes parada fins a St.Hilari Sacalm.



Sortiem del cafè....amb ganes de gas i amb l'única estona de sol del dia..ens quedaven 100 kms per endavant i nomès en portavem 70!




Dia de Moltes fotos ahir! bon senyal!
Una de les millors noticies  de l'any, en Jordi ( Pro ) que esta al 100% de tornada ja!

En Guillem, ahir va tenir un dia genial, va pel bon cami, sense dubte






 De Sta.Coloma de Farners a St.Hilari, s'han de remuntar 1000 metres de desnivell positiu, i es fa per un Coll, ( Cladells ), no massa exigent, però amb el problema que si tens ganes i gas encara, et pot castigar molt....l'aproximació va ser a ritme molt alt,  sobretot just abans d'arribar a peu de port, on en Tarrès, va posar un ritme que va trencar el grup...aixo si, no ens rendiem la resta, ja que nmès començar, i com a minim les meves pulsacions, anaven pels nuvols. La pujada la tenia apuntada a la llista de "deures" per fer, ja que se que si arriba amb molts kms a les cames, i es una simulació bona del que pot ser un dia de "carrera". D'entrada, en Tarrès i els dos Arnau's van marxar, ens vam quedar un grup amb en Sito, l'Eloi, en Xevi en Comellas i Jo, on al cap de poc en Comelles es deixava anar, i en Xevi una mica mes tard però tambè. El ritme que marca en Sito semblava limit, però al cap de tres kms de pujada, afluixava, i jo sense sobrar-me res, però encara amb gas, matenia el ritme amb l'Eloi a roda, i com que els tests s'han de fer ben fets, va tocar apretar, regulant un punt, això si, fins a dalt. Veia els watts mantenir-se a una cota força elevada, constants per sobre del 270w, no esta malament, i les pulsacions, estabilitzant-se a mesura que pujavem, aixo si, rondant el 90/92%....a la ratlla del llindar anaeròbic. L'Eloi cedia uns metres, i ja em quedava sol la resta de pujada. Per davant inatrapables, i per darrera, si matenia ritme tampoc. Arribar a a dalt, com sempre es fa dur, però aqui, els 2 últims kms, son de plat, o l'hi poses, o el ritme, i per tant els que venen per darrera, cau en picat. Aqui va ser on vaig tenir altre cop referencia optica d'en Tarrès, que s'havia desentés del pique Arnau's.....quedava clar que ja donava la feina per feta....de fet ja erem a dalt. Estirar i recuperar cames a la llarga recta d'arribada que hi ha a St.Hilari, i a esperar la resta. Com sempre els temps i distàncies entre nosaltres, ni idea, però en general,  va ser una sorpresa veure com amb no massa estona, erem tots a dalt, en Guillem i en Pro, a ritme molt mes elevat del que imaginava, en Ferràn igual, En Miki, Comellas etc genial pujada tabè, i sembla que amb bones sensacions, i potser l'únic que va desfondar-se una mica va ser en Barnoles, que venia de molts dies sense tocar la bici, i potser ho va pagar un xic aqui....


A partir de llavors, potser ens quedava lo mes dificil, ja que remuntar fins el Pla de les Arenes i Coll de Revell, no es senzill amb tanta canya, i sinó demaneu-li amb en Ferràn, que li va quedar clar, que arribar a casa seria mes complicat que pujar Cladells. En Guillem aqui demostrava que està molt millor que l'any passat, aguantant, i fins i tot tibant d'un grup que nomès en Cucu i en Tarrès s'atrevien a posar a prova encara....Baixem cap a Espinelves, Coll del Buc i a remuntar cap a la Casilla a sobre Sant Julià de Viltatorta, última dificultat del dia, i que deixava entreveure que encara estem lluny de la forma, encara que agafant-la, està clar. La sensació de buidor a les cames, era força intensa, em va fer rumiar, perque es algo que no em sol passar, quedar buit està del tot prohibit, i en aquell moment hi estava a la ratlla, no m'agradava! havia menjat poc? poca aigua? crec que no, però amb tot el que queda aquesta setmana que entrem, tindrem hores i sortides per comprovar-ho. El que tambè quedava clar, es que alguns recuperen ràpid...en Sito tenia  gas encara!!!!! Per cert, si no hi havia prou amb el que portavem, la bateria del Di2 aqui va dir prou, o sigui, això vol dir que es queda a plat petit i nomès funciona el canvi de pinyons, mal lloc, perque fins a Torelló es tot a plat......però idea d'urgència, li dic amb en Cucu que em deixi la seva bateria un moment, just per poder tornar a posar plat gran, i pim pam, ho fem, tot i que entre treure una i posar l'altre, de seguida passen 2 o 3 minuts, total que com que no hem dit res a ningú, la resta van tirant.....ens posem  els dos a tirar amb tot el gas que tenim ( ell mes que jo ), i a veure quan els atrapem......ufff, ens costarà perque els hi ha donat per apretar! en Sito es deu adonar que faltem, i a St.Julià ens espera, i som tres a tirar, molt gas, molt, i amb amagos de quedar amb el diposit buit del tot, i amb estones de tenir molt gas encara, tot això amb canvis sobtats de sensaciòns, que raro! Tardem una bona estona a atrapar-los, i quan ho fem, per sort, amagat ja a roda, ja enfilem cap a Torelló...........n'hi ha que ni s'han enterat que no veniem! 


EL duo Dinamico, vaia parell....


Ja teniem la especial IBT al sac...o casi!! perque remuntat cap a Manlleu, en Ferràn havia dit prou, en Comellas s'en dona compte, que no ve, i a Manlleu l'esperem ell, en Barnoles i jo mateix, encara que en Barnoles i ell ja tiraràn cap a St.Hipolit, l'esperem per animar-lo una mica, i de pas ja ens despedim. La resta de compis, altre cop sense adonar-se que ens hem parat segueixen fins a Torelló, i en Comellas i jo, a ritme ja de recuperació total, els seguim de lluny, arribant a Torelló, hi ha en Xevi i en Miki que ens esperen, i l'Arnau tambè ja al mig del poble. Extracció del 165 kms??? doncs que final de dia, dur, mes dur del que es preveia, però amb sensacions bones i que la setmana entrant esperem s'intensifquin! 
Ganes de menjar al coronar Cladells/St.Hilari
Arribarem a la Sortida Saturday`s Divendres, força tocats alguns, amb moltes hores i intensitat que demà dilluns mateix comença....sentreno/sortida dura amb els dos Arnau`s, diguem que es una barreja de bona/mala companyia....no m'equivoco no? diecres farem repòs, dimecres tocara sortida llarga amb BTT, a ritme mes traqnuil si pot ser, dijous rodatge suau i divendres especial França amb la Saturday's, que ens deixarà tocats per fer dissabte regenaratiu, i rematar el diumenge amb última sortida llarga de la Setmana Santa.....molta intensiat, que per poder-la assumir be, s'ha de barrejar amb repòs ben fet, lo complicat serà saber-ho fer! intentarem! i AHHHHH, això nomès es una petita  part d'un IBT, dels altres, no dubteu que cap es quedarà a casa mirant per la finestra:) ni que shi ha quedat aquest cap de setmana....els Jordis es van ficar a la butxaca 150 kms,,,,i diumenge vinent toca entreno conjunt...!!!!! i com sempre, molts altres, que a la seva manera continuen pedalant :):):)



COMENÇEM SETMANA SANTA!

En Jordi Sanchez....foto By Jordi Alberch:)
Per cert, resum del dissabte amb totes les dades, inclosa potencia:)

1 comentari:

Xavi ha dit...

Osti nens, si només llegint ja es percep que aneu a tota òstia buuuffff... no m'estranya que feu els temps que feu a Remences. Un recorregut molt xulo. Aquí a la Costa per fer tots aquests portets hem de fer més km d'aproximació (com dirien a la TV jejeje...). Guapa la crònica, la foto de les màquines totes col·locadetes molt PRO jajajaj... Apali, records.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS