dijous, 1 de desembre del 2011

XERRADA NUTRICIÒ....I MES!

Hi han varis temes oberts aquest setmana, i tot que acabem de tancar Novembre, i aviat ja, l'any, encara hi ha algun tema pendent per fer, i poder entrar al 2012 amb bon peu, amb termes ciclistes com a mìnim.
Un dels temes mes importants, serà aconseguir, diumenge vinent a la segona manifestaciò per reclamar un dels nostres derets, poder circular per la C17 com s'havia fet sempre, i poder-ho fer amb tots els mitjans de seguretat que aporta la via, la intenciò dels clubs organitzadors, es poder ser mes dels 300 que vam ser a la primera manifestació, i aixi poder fer pinya de veritat, que realment ens ajudaria moltissim de cara a poder a acabaar amb exit tota aquesta aventura. Vaja, que tots els que diumenge, creieu que la retallada de derets que hem patit, no es justa, esteu convidats. aquest es l'escrit del C.C.TORELLO per convocar-nos a tots:




PROTESTA DELS CICLISTES HA LA C17 DIA 4 DESEMBRE HA LES 10:00 H. BORGONYA

El dilluns 28 van tenir una reunió amb el Sr. F. Homs conseller de la Generalitat de Catalunya, i em arribat al punt que estem a un pas de aconseguir les nostres reivindicacions, res mes falta que el diumenge 4 desembre la " liem ben liada" tenim de fer un bon mardé per aixi tenir força en la pròxima reunió amb els responsable de carreteres.

Si el dia 6 de Novembre passat amb pluja ban ser casi 300 ciclistes, aquesta vagada tenim de ser 500 o mes no podem perda aquesta oportunitat per que si no en vindran altres prohibicions de aquí no gaire temps, com sabeu tot ho arreglant prohibint els drets dels ciutadans en aquest casc el del ciclistes.

COMPANY ET NECESSITEM PER UN BE PER A TOTS, VINA A LA PROTESTA

Tindrem la presencia de algun ciclista professional, esta confirmat en Josep Jufre, esperem la confirmació de ex professional Melcior Mauri, Hermida i altres etc..





L'altre tema obert, es la xerrada que fa uns dies enrrera ja vam mig anunciar, se que som pocs els que creiem amb temes aixi ( cada cop mes ), però una xerrada amb algu que ens pot aportar consells i guiar-nos una mica, sempre es una bona opciò, o sigui que qui tingui ganes, dimecres que ve a les 19:00, al bar el TREVOL de Torellò, farem una mini xerrrada/conversa sobre aquest tema, on evidentment qui vulgui profunditzar mes personalment, ho podra fer amb en Toni Solà, encarregat de fer-nos la xerrada...el vaig deixar l'alre dia, pero per si de cas, aquest es el seu blog TONI, nutricionista esportiu.


Per acabar, i com anècdota, avui de casoalitat, he trobat en Toni Martinez, i encara que ell diu que no, sel veu molt i molt be, recordeu que a fa mes de mig any ja, va patir un greu accident treballant, del qual, no n'esta del tot recuperat, però casi. Es una pou de tranquilitat parlar amb ell, encara que siguin nomès deu minuts. Desde d'aqui, val la pena que sapiga ( ja li he dit ), que pel 2012, i sigui al nivell que sigui, el volem veure tots altre cop a sobre una bici, que som molts, si, però quan falta algu, poc o molt, sempre es troba a faltar, i si a sobre es algu com ell, mes encara, o sigui que TONI......FULLL!!! 

2 comentaris:

bmw ha dit...

jo crec que menys queixar-se i més arrambar-se i anar d'un en un, que després us queixeu que us xafem, és normal, si la via és a 100km/h i vosaltres aneu a 25, hi ha una diferència important..

Cristian ha dit...

Jaja, almenys deixa firma no?? Llegeix-te ve el codig de circulacio, i aixo d'anar de 1 en 1 fa anys que es historia..i per cert, hi ha un voral enorme on no molestem gens, i sobretot recorda, la carretera es de tots...

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS