divendres, 9 de desembre del 2011

MOLTA FEINA...PRO 2012, i Alt de la Mare de Deu del Mont!

a
Doncs si, de vegades una setmana sencera, es pot fer molt curta, i aquesta sembla que ha anat pel camí. Encara ens queda tot un dissabte i diumenge per acabar-la d'assaborir, però fins avui, no li hem perdonat ni una minut al rellotge. A TOPE! de fet, ara mateix al facebook, hi havia acabada de publicar, una foto de l'Arnau i en Carrasco corrent per alguna muntanyota, i es que la cursa de NaDalt a bellmunt el dia 26, els te una mica enfeinats.




Ahir, tot i que al final no va poder ser una volta complerta com hi havia previst ( el fred a aquestes époques ens pot ) , vam fer un dels cims mes mítics de la Garrotxa, la Mare de Deu del Mont, sortint desde Banyoles, i amb la companyia de  3 joves promeses que tenien ganes de guerra, ( Nesple, etç ) i amb els que mai haviem fet una sortida junts ( en farem alguna mes, i mes seria! ) ens vam anar apropant a un port, que un cop al seu peu, donava la impressiò que era dur.....Al cap de 15 kms, d'ascenció clar, vam poder afirmar el que pensavem a baix. Te dues vessants per pujar-hi, i per equivocació, vam triar la dura, on fins a la meitat, i per una carretera estreta, les rampes eren de les de veritat, algunes del 20%, cargolades i amb molt desnivell, el compact permetia pujar-ho amb certa comoditat, dins els limits, però els que no en portaven, els va tocar patir una mica mes. A la part del mig, sobre el km 10, hi ha el tram de descans, uns 2 kms màxim, i es a partir de llavors, on la carretera es torna a enfilar, fent els 3/4 últims kms, a un desnivell mig del 10%, i es tambè una zona,  on per alguna moment, pots arribar a pesnar que estas al alt Pirineu, sense casi vegetació i amb molta pedra envoltat la carretera. Realment es un port on costa regular, depen molt del nivell, però la llargada, minim de 15 kms per la vessant curta,  permet poques alegires, aixo si, la de sempre, la d'arribar a dalt, esta concebuda, i es que les vistes allà dalt, son magnifiques.




Avui, algún han fet BTT, altres com el parell que hem recordat al principi, han fet running, i altres, com en Guillem aquest mati, fent el seu bateig a la volta Salut/Bracons, i l'Eloi, que tenia previst sortir a les 15:00 han triat carretera...



Demà, segurament tocarà una mica de BTT, a veure si la boira de la plana, ens dona algun dia de descans, sino haurem de buscar alternatives, que de ben segur n'hi ha.





L'altre tema importar de la setmana, ha set la feina de despatx! i es que tot el dimecres, vam tenir un dia Independent 100%. El mati va estar dedicat a tancar els dissenys que portarem tots els que volguem i vulguin, al 2012, i es que en Miki, i aquest que escriu, van estar a Tactic, on despres de moltes propostes de disseny, i molts retocs, creiem que la versió que ens queda per al 2012, sera un punt d'innovació respecte al model actual, i que sobretot creiem, que tindrà com a minim, el punt aquell que tan ha agrdat de l'actual, a mes, la opció de fer uns tallatjes molt mes estilitzats, resaltarà l'èfecte del propi disseny. De totes maneres, tocarà esperar per veure el disseny definitiu....que serà a principis de Gener, fins llavors, el que toca es d'agafar ganes per fer un 2012 millor que el 2011!!!
I com no, la tarda del mateix dimecres, va tocar una sessiò de xerrada sobre els punts bàsics de la nutriciò, on al final vam ser forces mes dels que pensavem, i que un cop passada, fa pensar, que potser, alguna altre, mes ben plantejada amb tema mitjans sobretot, no estaria malament, ja que es important fer-nos passar la por que tenim a demanar i a informar-nos d'aquests temes, fora del tipic grup d'amics, es a dir, ens fa mandra o pal, acudir a xerrades, i sobretot, un cop dins aquestes, demanar el que realment volem saber, cosa que fa, que fer-ne un parello 3 l'any, es una questió a tenir molt en compte. Amb aquest primera, cal donar les gràcies a tots els que vau venir, snese vosaltres, aixo no tindria sentit! i com no, tambè donar les gràcies a en Toni Sola, i en Dani..


Ah, i per no oblidar-nos del fred, recordar que gairebè, les sudaderos están fetes...aixo si, van portar moltissima feina!!! una mostra? mireu...

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS