dijous, 22 de desembre del 2011

ACABEM l'ANY AMB REPÒS!!

I es que tot i que les hores de bici, han disminuit molt desde finals d'octubre, ara es pot dir que la forma esta perduda del tot, però res alarmant, de fet, al cos se li ha de donar una mica de descans, tant fisic com psicològic. Es el moment que aprofitem i anem a fer alguns, la que comença a ser ja habitual prova d'esforç, a la que dilluns hi vam anar amb l'Arnau, i crec que durant aquets dies i gener, algun mes s'hi apuntarà. Es sorprenent veure com el cullons de maquina, extreu de tu, el teu estat de forma real, clar que perque sigui aixi, t'has d'entregar a tope, son entre 10 i 14 minuts, depèn de l'estat de forma de cadascù posar el final a la prova, quan mes aguantes, mes Wats , aixo no falla, però es curiòs com reflexava en les gràfiques, que lo que vulgarment en diem "fondo", ara mateix esta pels terres, aguantem intensitats altes,  durant força estona, però sense el famòs fondo, aixo ens serviria de molt poc a la part important de l'any, i es que realment, quan deixes de sumar hores, i et dediques a fer esmorzars, vas perdent tot el que les hores de bici t'han donat durant l'any. La part bona de tot aixo, es que començarem el 2012 amb mes força, i sobretot, carregats de ganes, que sense aixo, si que no es va enlloc!
Tot i tant relax, el dia de St.Esteve, com serà que no anem a verure a Bellmunt, amb bici clar, la cursa de Na Dalt, hi participen l'Arnau, en Carra i molta mes gent de la Vall del Ges, vaja que si el dia acompanya, es molt entretingut estar per allà dalt aquest dia, com tambè ho serà, fer la despedida del 2011 el dia 31, com, ja va sent habitual cada any. De totes maneres, com que encara falten uns dies, ja en parlarem!
Esperant l'Scale 29"
La part negativa del relax, es que tot i anar escassos de temps, alguns tenim un cap que no ens para de rumiar, i depen com, no es BO!!!!! Esperant el cuadre de la Foil ( l'han hagut de canviar per un tema poc important, però amb lo que valen, ha de ser tot perfecte ) i amb tot el material a punt, incloses les rodes que al primer muntatge no hi anavem ( ara si, rodes pata negre ), que junt amb els pedals, ara Speedplay, serà el que variarà. Però com deia, l'espera ha donat temps a pensar mes del compte, i pensar amb les rodes gruixudes, molt gruixudes! i es que no es pot dir mai que d'aquesta aigua no en beurem, perque les coses evolucionen, i les 29" en son una mostra clara. A que ja s'intueix per on va el tema no? doncs si, l'any 2012, el BTT serà amb 29", que venia de gust provar aquestes rodes, i a sobre, Scott, fa un model que s'adaptava perfectament a les necessitats, a mes la Foil tindrà "germaneta", encara que tot i aixo, com que es dificil fer algo al gust de tots, de la bici original en quedarà poca cosa, i sino una ullada a tot el que hi ha esprant-la......de com va, i les primeres fotos i sensacions, en parlem mes edavant! Per cert, no serà l'única 29" per al 2012, en Vidal n'esta enamorat, i avu parlant amb en Tarrès.... a a a a a

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Cristian jo també m'estic plantejant l'Scale 29. Aniré seguint com evoluciona el teu projecte jejeje... que sé que ets un tiu amb gust exquisit jajajaja... Molt Bones Festes a tu i els teus i a tots els companys d'Independent Bike Torelló!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

GRACIES XAVI!!!! Vaig a posar alguna foto!:)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS