diumenge, 4 de desembre del 2011

AVUI SIIIIIIIII, MANIFESTACIO C17

Es pot dir que la convocatoria d'avui, ha set un èxit rotund de participaciò, tot i que hi havien dubtes de si aconseguiriem ser mes que l'anterior convocatoria.
Per sort, la majoria hem pensat que la única manera de aconseguir alguna cosa, es fer pinya plegats. Amb la demostraciò d'avui, queden pocs dubtes de que som molts els que reclamem poder circular i "disfrutar" de la C17 com fins fa poc.
Com es costum amb events aixi, molts conductors no han entès la nostra postura, els respectem, i evidentment sentim les molesties que haurem causat a gent que no tenia cap culpa, però no ens han donat alternativa. Amb lo d'avui, esperem que qui ha de moure fitxa ara, ho fagi, i sobretot en la direcciò correcte, nosaltres hem demostrat el que volem.
Deixant el tema reinvicatiu, ahir vam fer una sortida amb carretera, força maca per cert. Sortiem d'Olot a les 11 del mati, hora dels Pro's vaja :), i la veritat, molt bona hora! Res de fred! Erem 5, Maria, Miki, Xevi, Eloi i Cristian, per diferents motius, altres no van venir, i evidentment hi havien altres alternatives.
El recorregut ens portava d'Olot a Girona, passant per un petit Coll que per la vessant que baixavem ens deixava a St.Aniol de de Finestres, St.Marti de Llemena, etc. A St.Gregori just a l'entrar a Girona, giràvem, i tornavem per una altre banda tambè desconeguda per nosaltres, passant per un poblet anomenat Canet d'Adri, i tornant altre cop a St.Aniol, pujant el portet a l'inrevès, i anant a parar altre cop a St.Feliu de Pallerols....i Olot...tot plegat 103 kms, amb +1400 de desnivell, a un ritme molt suau, i prenent nota per poder fer aquesta volta sortint desde Torello ( sortirien cap a 200kms, interessant ).
Per la setmana que encetem demà, hi ha una sortida segura: Dijous, objectiu, el famòs port de la Mare de Deu del Mòn. Dimarts potser surt alguna cosa, a veure!!!
Durant la manifestacio d'avui, hi havia aquesta bellesa voltant entre nosaltres, no he pogut evitar tirar-li la foto... Espectacular la Venge S-Works Mclaren...
Petit resum del dia d'avui, amb imatges...

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS