dimarts, 13 de desembre del 2011

CLÀSSIQUES 2011

Foto de la primera trobada de clàssiques, dissabte segur que molts mes!


Diumenge comentavem que el pròxim event important seria colaborar activament amb la maratò de TV3, amb la masterclass d'spinning que es farà diuemge al mati al Manlleu.....i si, es aixi, però abans ( un petit descuit ) hi ha una trobada on els SantPerencs, tornen a treure el seu esperit...com el podriem anomenar....diguem que especial, i es que celebren per tercer any consecutiu, una trobada de clàssiques. Si, bicis  de mes de 15 anys. Lo bo del cas, es que no nomès la bici ha de ser antiga, sino que la vestimenta ha d'anar lligada a l'época de la bici. 
Fa dies que se'n parla a dins el cercle aquest petit de la Vall del Ges, i la veritat, es que sembla que hi haurà guerra i tot, per veure qui porta la bici mes antiga-clàssica-exclusiva, que per el que s'ha insinuat i vist fins ara, hi hauràn autèntiques obres d'art de principis els anys 90, aquelles bicis, que els que llavors començavem, nomès hi podiem somiar, i que ara, per a mes d'un, tenir-les, es una bona manera de recordar els vells temps. El resultat, de tot aixo, es disfrutar d'un dia en plan caxondeo, fent la ruta típica que tambè es feia en aquelles époques, sortir de Sant Pere de Torelló,  parada a esmorzar a Vidrà, i evidentment, tornada per la Tosca , la Vall i Forat Micò, que  serà segur, tot un espectacle passar per allà amb aquestes bicis! vaja, una sortida de tota la vida, que tot i que avui ens sembla poca cosa, fa 20 anys, era tota una aventura.
Si algu te curiositat per veure aquells "ferros" de l'epoca, hi han 2 opcions, venir, o esperar a veure fotos :) sera divertit!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS