dilluns, 26 de desembre del 2011

NA DALT! SCALE!! I MOLT FRED!!!

ARNAU ARRIBANT!!!!!!!


Doncs si, avui el fred era dels d'agafar-s'hi fort, bufff! però com que es feia, la que sembla que es consolida, cursa de Na Dalt, que es tracta de una crono corrent, de la plaça de St.Pere de Torellò, a dalt al Santuari de Bellmunt, hi havia l'excusa perfecte per sortir a estirar una mica les cames pujant-hi a veure-ho.
CARRA RESPIRANT???
En Vidal, Xevi, Miki i companyia, han sortit amb carretera, i sembla que com a minim, hauran arribat a casa amb un bloc de glassò, a aquestes temperatures poc mes es pot esperar!
Els que hem triat pujar a Bellmunt, a part dels que corrien, Arnau, Carra, Carles Juanix.....hem tingut com sempre que s'organitza algo allà dalt, una espera dels primers, de lo mes entretinguda, com no, amb la coca i xocolata, que els SantPerencs ja ens tenen acostumats, i es que es posa molt be! Moltes cares conegudes a veure-ho, Ernest, Tarrès, etç, vaja....força gent! La veritat es que pujar allà dalt al ritme que ho fan, es una "fogonasso" de cuidado, les cares de quan arribaven a dalt, delataven a mes d'un.
En fi, mati de ple hivern entretingut, on a sobre, ha tocat estrena d'Scale 29, l'estat de forma es el pitjor de tot l'any, i el fred no ajuda, però d'entrada ha quedat clar, que la 29", per pujar a Bellmunt no es cap "lastre",  segurament, el fet de tenir un pes acceptable, es important, i es que una rigida, amb 29", ha d'estar per sota dels 10kg, encara que sigui per poc ( no es necesita un muntatge molt exclusiu per fer-ho ), sino, segurament si es converteix en una bici feixuga. Com que tot just es el principi, ja hi haura temps de treure mes conclusions!


Ara, a tancar l'any. Durant la setmana un video per despedir el 2011 amb imatges de la 2a part de l'any,  i segurament el dia 31, la última pujada a Bellmunt del 2011. Fins llavors!







ELOI!!!!!!!!






AMBIENT A DALT OI? I CARES CONEGUDES...






CARLES JUANIX





MERCADER:) FISIO BISAURA




CARRA, i AQUESTA CARA?







IVAN LOPEZ, AMB LA XOCOLATA
BON AMBIENTILLO  A DALT

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Cristian fotos de l'scale però ja!

Cristian ha dit...

Jajajaja, a veure si li puc tirar alguna amb cara i ulls, pero es que no esta acabada! Li falten les rodes!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS