dimecres, 6 d’agost de 2014

NO PER REPETIR, ES MENYS DIVERTIT

Estampa desde Lac de Cap de Long....França
Es el tercer cop que visito la zona del Pirineu Frances, de la vessant mes tipica, o sigui, Zona Tourmalet, però no per això es menys divertit, ja que sempre hi ha un alicient per fer-ho, i aquest cop, era compartir viatge amb 9 amics que mai havien visitat els ports mitics del Toure de França....i es que desprès de lligar l'escpada a França amb uns quants Fanàtiks, on a mes s'ens hi van apuntar alguns amics meus personals, Albert, Marc i Ivan, nomès quedava posar-se les piles i llançar-s'hi....i aixi ho vam fer......
Ens n'han quedat molts per fer, que segurament, ens servirà d'excusa per tornar-hi,  però tambè hem fet feina, i molta!!
Com a opinió personal, em quedo amb una experiència única, amb companys exepcionals, i que de fet, tot i fer altres cosetes de bici la setmana passada, com fer una visita a la costa amb BTT,  que sigui al ritme que sigui, sempre es posa molt be, l'escapada a França ha Hipotecat tot el meu cap de settmana.....tant que fins avui mateix no he tornat a agafar la bici.....amb l'Albert Crosas hem fet una escapada a Vallter....on millor no dono valors de Pulsacions i Watts perque fan força riure:) estic menys en forma que un jugador de billar ( respecte a tots els que juquen a bikkar :) )
Com que una imatge, o varies, valen mes que mil paraules, i avui estic una mica cansat, de la matxacada a Vallter, hi deixo les fotos,,,que potser amb algu li fan dentetes......
Ah.....estic en plena època de elecció de bici per el 2015...tant amb BTT com amb carretera, i tinc seriosos dubtes.....es que van tant be l?Scale i la Foil......però això es un altre tema, fotos!!!!Sant Lary, el dissabte 2 d'Agost desprès d'arribar del Cap de Long i el Val Uron -Azet....es un poblet del Sud de França encantador....Poc a dir d'aquesta estampa no?????
Es el Cim del Tourmalet deixant una mica apartada la tipica imatge del cilcista de ferro que sempre associem al Tourmalet, ( si si, ja ho se que a sobre hi ha la tipica de foto ), però es que val la pena veure que hi ha molt mes que una tipica imatge associada a aquest gran Coll...
A aquesta foto li tenia ganes.....aixi, amb aquesta mateixa postura, vaig tirar la meva primera foto fa 3 anys, a l'Hourquette d'Ancizan....i volia repetir....m'encanta!

I per acabar la setmana que acaba de començar....i tornant al nostre pais...que millor que un Vallter???? si tenim llocs preciosos aqui tambè!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS