diumenge, 21 de juliol del 2013

TOT EXTRANY AQUEST JULIOL............

Es va quedar en intent......però repetirem nocturna!
Doncs si, per els que vivim a la part nord de la comarca d'Osona, com a minim....i es que, els que la calor ens agrada, aquest any, ho tenim força cru....en farà, segur, però ja, i ni de bon tròs, podrem aprofitar els dies que es van quedant enrrera...
El que mes molesta, es que la "nocturna" que haviem de fer divendres, si, 19 de Juliol,  vam haver-la d'abortar per culpa de l'enéssima tempesta de tarda a Torelló.....si , vam anar-hi igual a fer soparet, i ens ho vam passar força be, fins i tot, anant a dormir tard la nit del divendres, però això no treu, que la pluja, ens va tornar a fer perdre una sortida conjunta en plan tranquil i d'oci total...això si, el Team Mi-nardi-IBT, s'ha compromès a organitzar una nocturna-sopar a finals d'Agost, perque l'estiu no quedi en blanc de nocturnes....ens quedarem a l'espera de notices per llavors!

A mes, dissabte es feia cursa a St.Julià de Vilatorta, que algu de nosaltres, i mes havent estat  veient-la, li haguès fet gràcia fer-la si d'entrada s'hagués sabut que la nocturna es quedaria en poqueta cosa......res, paciéncia! 

Un Bracons i tot el diuemnge
El que si queda clar, es que la mandra està apoderada de molts de nosaltres.....i es que tot el que tenim previst fer.....ho acabem reduint a la meitat, jeje, sense anar mes lluny avui diumenge, que els quatre que vam aconseguir posar-nos d'acord per fer algo, ho hem acabat reduint a la meitat......la veritat, es que ja anem pensant amb el mes de setembre, desgranant el calendari, perque es un mes, que queda aillat, fa bon temps ( en teoria ) però a partir de llavors....l'hivern amenaça, i fa que es tinguin ganes de molt.....i de setmanes, el setembre, i com tots els mesos, nomès en te quatre! durant els propers dies, s'anirà veient, idees de la gent, altres de propies........
De relax per la Vall d'en Bas



Per no perdre massa la forma, per l'agost ja tenim alguna volta de les que fem cada estiu, sortint d'Ax les Thermes, i buscant disfrutar, conèixer i com no, pedalear......serà el dia 2 d'agost, amb una volta circular que ens portarà a pujar, tres Colls, entre ells, Plateau de Baille, que només l'hem fet una vegada, i com que era pel Tour del 2011, gaudir-lo no ho vam fer massa:) i per això, repetirem! 
Vaja, que si algu te ganes de fer uns 145 kms per la França proper el dia 2 d'agost, es pot apuntar!




Ah....i com sempre, no som els únics que pedalem  de IBT's o Pskllunes, l'Isaac, penjava aquesta foto aquesta setmana al seu facebook....bonica imatge, i entre d'altres, en Javi Castillo o la Merce...tambè ensenyaven que parats no hi saben estar......ells son dels mes actius a l'hora de publicar les seves batalletes personals....sempre!





Per acabar,...i si teniu una mica de temps, mire-vos aquest video de Trek, on surt com es fa una bicicleta Project ONE, que son les Trek mes elitistes que hi han, personalitzades a gust del mateix client, i fetes casi casi a mà als  EEUU.....sempre es bò conèixer coses noves no? per cert...i xerrant de mateiral, a mes d'un, el material 2014 ja li barrina pel cap....ens envalem molt! com sempre!

VIDEO:



MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS