diumenge, 28 de juliol del 2013

DISFRUTANT DE L'ESTIU, ARA SI!!!!!



Per fi vam poder fer un dimecres de Bellmunt's amb bon temps!
Ara si, calor calor i mes calor, però ja tocava! aixi que no ens queixem :) podem dir, que per fi podrem aprofitar les hores de sol, sense patir mirant el cel. Sense anar mes lluny, i per fi, el dimecres vam poder fer una de les coses que mes ens agraden els dimecres d'estiu, i que aquest any s'estava devaluant degut a la pluja que teniem dimecres rere dimecres. Si, la nostra peregrinació setmanal a Bellmunt, aquesta setmana es va poder fer:)  tot i que no erem ni de bon tros els que hauriem de ser allà dalt....almenys ho anem salvant.
Vaja, no deixem de pedalar, està clar, pero aquest cap de setmana, tot i que en Miki, Xevi, etc es van quedar per la comarca, l'event important era a Andorra, i es que altre cop, desprès de forces anys, la Copa del món de BTT, tornava a Andorra, i els que mes ens vam animar, allà vam estar. L'ambient era de les grans ocasions, es nota que era un esdeveniment de pes, i realment, la cursa no va decepcionar, ja que el circuit era espectacular i el dia va acmpnayar.




 Quan mires desde fora, una cursa d'aquest tipus, sempre penses, o moltes vegades, que potser no van tan ràpid, que tu creus que en aquell mateix circuit potser ets capaç d'anar mes ràpid, però quan mires els noms, i veus les cares que fan quan ja porten mes d'una volta, algo no lliga, algo del que rumiaves d'entrada, allò de que potser tu aniries mes ràpid, deixa de tenir sentit.....tu allà no aguantaries aquell ritme ni mitja volta!!!!!!
I es que el circuit, tot i no veure'l del tot,  era dur, o......durissim, amb dues rampes que molts, potser al segon cop de pujar-hi, l'hauriem de fer a pota, segur que voltava el 25% de desnivell, amb 150 metres...casi res!
Al Box Cannondale



Primer vam veure acabar la carrera de les Fèmines, on el nivell era elevadissim, on al final i despres d'una bona lluita entre cinc, Sabine Spitz, i a l'esprint, va guanyar la cursa. 
El millor del dia però, va ser veure la sortida dels élit masculins, realment posa la pell de gallina veure-ho ( recomanable fer-ho un cop almenys ), sembla que la cursa duri 500 metres al ritme que surtin! encara que al cap d'una volta, el pilot s'estira i es trenca amb mil trossets...normal, es que si ho era si de dur!
Encara que hi han moltissimes fotos, aqui hi deixem un mini recull, del que va ser un dia intens de BTT com a espectadors:)
A la part inferior de l'entrada d'aquesta setmana, planings previstos....per a dates properes;)




En David Comellas al costat del Box d'Specialized, a veure si se li encomanava alguna cosa:)




Els del Multivan Merida aqui sobre, escalfant, amb l'Hermida al fons, però la sorpresa va ser el del mig, Ondrej Sink, un desconegut, que amb una doble i de 29 va liderar casi casi tota la carrera, fins al final,  on un impressionant Nino Schurter, i a l'esprint, el va aconseguir superar, per cert, 70% amb 29ers, 25% 27'5ers, i 5% 26ers.


A sobre, l'equip Wild Wolf Trek, amb en Carlos Coloma a primera linea, i Sergio Mantecon darrera.

I aqui al Costat, en David Comelles i de refiló la Judith, a una de les rampes del circuit......
Nino.......


Julien Absalon...quina gas..quina clase......

Ralph Naef...BMC team

Jaroslav Kulhavy...amb la Nova Epic S-Works 2014...No va tenir bon dia!


I com no......vam acabar aixi!!

Charlie en plena sortida de diumenge!


I per acabar la setmana, i amb tothom desconectat,
sortideta amb BTT amb en Charlie, amb pim pam,  sense presses, i amb la parada obligatòria quan es volta pel Lluçanès, a Perafita,  a fer el tall de coca!

I com es deia a la part superior de l'entrada, la setmana te pinta d'estar força plena. ja que hi han varies opcions per fer, on demà dilluns, i per començar, si algu te ganes de fer quilòmetres,  algu de nosaltres farà sortida direcció la Cerdanya, i tornant per la Creueta...voltarem els 160 kms, això si, de relax.......i l'altre sortida programada 100% segur, serà divendres dia 2 d'Agost, pel Pirineu Nord, França vaja, fent sortida i arribada a Aix les Thermes....tot lo que surti a part d'això, serà a mes a mes......que sortirà segur! Bona setmana a tots!







MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS