diumenge, 7 de juliol del 2013

IBT&SATURDAY's TOUR 2013 PALHIERES

Ja tocava no? desconectar, plaer pur i dur 100%? encara que alguns fa dies que ho feien ja, aquesta setmana ha estat la primera de desconecó total, i que durarà forces dies.....o setmanes!

Pedalar pedalarem...si, mes d'un dia i mes d'un hem arribat a pensar....."no penso agafar la bici durant 3 mesos", però a l'hora de la veritat, això ens agrada, i el dia que ho fem de relax, sense estres...es que t'adones que es disfruta, i molt!
La millor manera de començar aquestes vacances de compromisos, ha set veure el Toru en directe, com tantissima gent, i uns quants ems va, decidir a anar a veure'l amb la sortida que els Saturday's havien plantejat, recorrent alguna carretera inèdita de l'interior de França, abans d'anar a pujar el Coll de Palhieres, que era on ja ens quedariem a veure passar el Tour.
La volta prèvia, bona, encara que espantats per no arribar a temps a lloc, ens va fer retallar-la. Llavors, l'alicient era pujar Palhieres per la vessant que els 2 cops que haviem anat, l'haviem baixat.
Cadascú va pujar al seu ritme, sense estres...encara que amb l'Arnau, i remarcant els "sense estres", vam anar pujant sense voler, a ritmet alegre, i la veritat es que vam alucinar força....port dur de debó, descans nomès un  força al principi, i llavors un altre força amunt ja, cap al final. millor no imaginar lo dur que es deu fer pujar per aqui a ritme alt, perque es pòt arribar a fer molt llarg....això si, aquest Port de muntanya, hauria d'entrar a dins els mitics, ja que la bellesa i el recorregut que te, son espectaculars, sense cap dubte.



DAVID COMELLAS



Per cert, a mitja pujada, hi havia l'Eloi amb la Fatima, que ja hi van passar la nit, i es que l'ambient, per els que no hi heu anat mai, es espectacular......i si el dia acompanya, ja es.....
De la resta, molt a dir, perque l'espera fins que passin es llarga, però passa volant.
El que si es pot dir, es que si teniu oportunitat alguna hora, no ho dubteu, acosté-vos a veure aquest espectacle, que val la pena.

MIKI i MARIA i ARNAU





Les vistes desde dalt, impressionants.......era el tercer cop que hi pujava.....i visyes aixi, ascencions així, ambient així, fan adonar a un mateix, perque això de la bici enganxa.....això n'es una d'elles..

ARNAUUUUU


Ara, i tot i no deixar de pedalar, que ja sabem que això es pecat, ens agafem les setmanes amb molt relax, ( segur que alguna escabetxina cau entre setmana ) i de cara a la setmana vinent, mes d'un ja tenim pensat a fer la sortida a Montserrat de la Saturday's, 200kms, si molts, i segur que amb molta calor, però que un cop l'any, a Montserrat s'hi ha d'anar...! tot això, a m'es d'anar pensat en que toca fer el sopar Nocturn IBT entre els que no tenim ocasió de veuren's o sortir mai plegats, i quina millor manera de fer-ho que amb una nocturna d'estiu? serà el dia 19 de juliol, i el lloc casi segur, a la Vola, el que falta es decidir lloc:) a veure si acabem de concretar. 
Entrem de plè a l'estiu...i toca carregar piles! ens veiem la setmana vienent!




MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS