diumenge, 10 de febrer del 2013

Un altre setmana....Post Carnaval!

Doncs si, ja tenim al sac una setmana mes. Era una de les dificils de compaginar per alguns, ja que en tot el cap de setmana no tocarien bicicleta, però no per tots :)
Olot, en  Xevi, Edu, Miki
Com que a aquestes dates, compaginar horaris, preferències, i demès, es força complicat, el dissabte que era el dia que mes hores tocaven, ens vam dividir en dos grups i dues opcions, esta clar. L'Edu, Miki, Xevi, Jordi i Vidal, van fer sortida per la Vall d'en Bas, fent servir el recurregut curt de la marxa Tondo,  per fer unes 3 hores a ritme suau. Sembla que amb objectiu acomplert, ja que avui, han continuat sumant:)
L'altre opció, i en el cas de dissabte una mica mes llarga, era marxar del fred i del caos del carnaval, anant a buscar una mica de bon temps i mes bones temperatures. Desprès de prometre mil vegades a els dos IBT's que tenim a la costa, els  dos Jordi's, que vindriem un dia si o si a entrenar amb ellls, aquest cap de setmana encaixava genial.....i desprès de que en Jordi Alberch, seleccionès la volta, el dissabte ens plantàvem a Mataró a les nou del mati, per començar a pedalar poc desprès. Qui? Comellas, Roger, Ferran, Barnoles i Cristian, evidentment tambè en Jordi Sanchez i Jordi Alberch.
La idea era fer 4 hores, sense estrès, i van sortir de sobres. Vam sortir direcció Cardedeu, passant un petit port, Orrius, que ens portava al mateix Cardedeu, i que un cop alla, enfilariem direcció al Montseny, evidentment sense pujar-hi, ganes ja n'hi han ja, però s'ha de ser pacient, i fer les coses mica en mica. Apretar massa ara, passar-se de marges, porta a la no millora de forma, i si, per molts segur que tampoc es tan important, però altres, tenim clar que per tenir una forma llarga i bona durant temps, sabem que toca aixo. Es clar, que les coses no surten perqu si :):)
Jordi.A, Roger, Comellas, Ferràn, Cristian, Jordi.S.
La questió es que just abans de començar a pujar a Collformic, vam agafar el que per allà baix n'anomenen Mortirolo, i la veritat, salvant les distàncies, alguna retirada hi te, va picant amunt, la carretera es estreta i amagada enmig de la muntanya, encara que siguent realistes, la duresa deu variar molt, almenys, mentre pujava, i estant en temporada de base, podia regular, estic segur, que al Mortirolo de veritat, i estant en forma a tope, poc hagués pogut regular......Fem paradeta per esperar en Ferràn un cop som a dalt, ja que desprès baixarem ja cap a Sant Celoni, reagrupem i cap a baix..70 kms i 1100m de pujada...no haviem de fer sortida planera?????? sort que tot i sumar metres de desnivell, hem pogut regular. Molts trams dels que estem passant, els farem d'aqui un mes a la Ports del Maresme, i tambè molts altres, son tipics de rutes del Montseny, vaja, que tot i estar en terreny lluny de casa, ens son familiars.
Encarem cap a Sant Celoni, i un cop allà, a buscar el port que dona el tret de sortida i tambè final a l'esmentada Ports del Maresme, St.Pol-Collsacreu, suau, però que fet a ritme, es dels que castiga, el recordo de l'any passat, i es una zona que la veritat, agrada.
Baixem cap a Arenys de Mar, i aqui, per culpa d'una dsitracció d'aquest que escriu, obligo a modificar volta. La idea era fer un portet fins a St.Pol de Mar, i llavors baixar per la N2 fins a Mataró de nou, però acabem fent la N2 direcció nord fins a Calella, i allà donar mitja volta, i ara si, baixar ja cap a Mataró, Sembla cosa fàcil, al cap i a la fi nomès es planejar, pero amb 90 kms a les cames, non stop clar, les hores començen a pesar per alguns, oi Ferràn? aixo si, i encara que es vulgui creure el contrari, els IBT's esperem, encara que siguem realistes, tambè s'ha de patir una mica, sense un punt de fatiga no hi ha millora, i en el fons, es el que busquem la majoria, agradi o no agradi reconeixer-ho.

Aqui amb en barnoles d'Starbike a la foto:)
El que es una mica de llàstima, i que degut al "xip" que tenim, que la veritat, no hi ha res a fer, es que tirem poques fotos, i mes ara a l'hivern, amb aquests guants tant gruixuts, però moltes vegades, es passen trams que son per enmarcar, i un d'aquests, i encara que pugui semblar contradictori, es el tram de N2 que vam fer. Per els que no voltem mai per aquesta zona, fer durant 30 kms, cami vora el mar, la sensació de calma, tot i el ritme, es una passada, i una imatge amb el mar de fons, el dia se la valia, però........no hi es:(:(
En fi, objectiu del dia mes que acomplert, arribant a lloc notant les forces mermades, o sigui, que si desprès seguim pautes de càrrega de carbohidràts ben feta, l'entreno ha esset genial, com aixi va ser.
Gràcies Jordi's per la voltea, i recordeu, que avait us toca pujar a vosaltres cap aqui dalt, i aqui si que patirem de valent ja! Personalement em quedo amb bones sensacions, i amb ganes de començar tercera setmana del segon mesocicle, o sigui última de pujada. Ahir la potència ja va assolir 10wats mes de mitja que fa dues setmanes, tambè es veritat, que les pulsacions mitjes van pujar un 2% del 70% al 72%,   però sembla que la base va fent efecte. Deixo les dades del Garmin per si algu li agrada examinar dades, amb imatge a sota, i per examinar be del tot, clickar a detalles:), si, esta en Milles, però un cop dins la pantalla de Garmin, a dalt de tot a la dereta, hi ha l'opció de passar-ho sempre a kms.... el que si queda clar, es que ara, i si anem deixant el fred enrrera, toque entrenos durs de carretera, que seràn els que ens posaràn a tosi o si:)





I per acabar, i perque quedi clar que som molts els que vivim això, avui i desprès de Carnaval, en Xevi, Edu i Miki, tambè han seguit sumant, i fins i tot han tingut temps de tirar alguna foto!! ah!!! i sisi, la part femenina de IBT`s,  tambè, perque la Berta, avui i desprès de molts dies, ha tornat a agafar la BTT! Genial!
Berta!!!


2 comentaris:

JORDI ha dit...

xavaaaals!!! quin dia i quina ran sortida!
dona gust sortir amb grupeta pels que no estem acostumats
sempre hi ha algu que et fa posar-te les piles i no quedar.te enrera.

ens veim aviat...i per la vostra zona? a un servidor no li costa tant com altres

fins aviat

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Gracies a Tu Jori per muntar-ho:) i les piles smpre a fonduuuuu jeje

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS