diumenge, 3 de febrer del 2013

Si!!!! vent i fred..però sumant!!!!!!!

Si si, queda clar que el que sol escriure aqui, te pànic al fred, poc a dir sobre el tema:) però que vagin passant les setmanes mes dures de fred, hi la suma d'hores vagi entrant al sac, dona una satisfacció enorme!!
La veritat es que esta essent un principi d'any molt a tope, ara el que tocaria es dedicar-se a entrenar i prou, però a alguns sen`s acumula la feina, i el que haviem d'haver fet al Novembre/Desembre, ho estem fent ara....avui mateix ha quedat acabada el quart mutatge de biciclea d'aquest any, si 4!!!!! que divendres mateix, en Roger Serra, s'enduia la Foil Team Issue Ex-Camnpos muntada de nou amb Sram Red, i entre ahir dissabte tarda, i avui tarda, ha quedat acabada la Foil del que aqui escriu....serà el tercer grup que porto ja, amb aquest cuadre ( em te enamorat ), i la veritat, fa una mica de mal de panxa veure que hi poses tant amb una bici, €€€€€, i estèticament es veu igual!!! jeje, amb lo fanàtik del look de les bicis que soc.....de fet, en un grup pots inveritr molt, pero no deixa de ser això, un grup, i el que fa canviar realment la manera de mirar una bici, son el cuadre/colors, i això, amb aquest cas, seguiex igual...aixo si, si el grup que duia muntat era descaradament una passada, el nou Dura Ace Di2 de 11Ves senzillament espectacular..estem parlant de lo màxim, de la finura pura i dura, de la màxima expressió de Shimano en grups de carretera, i un cop muntat, queda clar que es aixi, un passada....però com que d'aixo en vull parlar la setmana entrant, deixo el tema aparcat momentanèament....
A part del tema material, el cap de setmana ha estat marcat pel fort vent, sobretot avui diumenge, que a mes d'un ens ha fet amangar-nos al Gimnàs. Ahir però, i fent gala de la disparitat de gustos i preferències de IBT, ens vam dividir amb mes d'un grup...uns Saturday`s, que per variar, eren molta colla, a mes, la ruta escollida prometia, llàstima de la caiguda que va patir l'Andreu, i es que aquesta época, ja se sap, tot esta mooolt moll...hi han ganes de fer una sortida Saturday`s aviat, a veure si decidim quin dia, tots els IBT's "carreteros" ens hi animem plegats!
El presi!!!!!!!
L'altre opció, que per variar, va sorgir divendres mateix...va ser fer BTT per amagar-nos del vent. Vam ser 5, Eloi, ( el presi ), Comellas, Guillem, Ferran, i Cristian....que ens vam apropar a Collsuspina buscant terreny "fàcil", i si, l'objectiu va ser aconseguit   amb escreixos, ja que van sortir 85 kms amb 4:20 min....amb no massa desnivell, però si a ritmet constant, i per algun tram que no haviem passat mai. Realement, i a les alçades que estem d'anys de bici, es sorprenent que encara quedin llocs per passar, pero es aixi del tot, i dissabte, una vegada mes, en va ser clar exemple.
La part negativa del dia, va ser l'averia d'en Comellas, que va trencar o casi, el pedalier, però que va poder arribar a casa pedalant al final....es el que te el BTT, que les averies, son força mes frequents que amb carretera, i que potser trenquen una mica mes el ritmo, tot i això, bon entreno, sense cap dubte!


Ara toca reposar, que demà encetem setmana i amb moltes ganes! per cert, setmana de Carnaval a Torellò, ambient assegurat! els que tenim objectius però, seguirem a la nostra, que no es poc, plantejant una altre setmana de càrrega a tope, sense deixar de fer la part que no es pedalar, o sigui, activant tot ja, que com vau veure, el tema equipacions 2013 ja esta en marxa....i ......a sobre a muntar, la que espero sigui la ültima bike de l'any, o com a minim de principi d'any, per en Koki!!!!!
Per cert, anem sumant Socis a Independent, es algo desinteressat formar part d'aquesta colla de "bojos", però s'agraeix que la gent s'invulucri, i encara que ens portaà feina, fa dies que tenim pensat fer algo per tornar aquest confiança....temps al temps..i bons setmana a tots!



MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS