diumenge, 1 de juliol del 2012

RASOS DE PAGUERA....Aprofitant el temps



Pedals de Foc, tanca la temporada "oficial" de curses de llarga distància amb BTT, però nosaltres, a part d'en Charlie, que a hores d'ara no se sap com li ha anat,  fa algun altre dia que l'ha acabat. Però tot i aixo, una cosa esta clara, deixar de pedalar, no es viable....diguem que la panxa creixaria massa.....vaja, que ahir, els que no teniem altres plans, ens vam apuntar a fer Rasos de Paquera amb la gent Saturday`s.
La veritat es que va ser entretingut, i tot i el megaesmorzar que vam fer, casi tots vama acabar pujant a Rasos....feia dos anys que no hi pujavem alguns, altres potser no feia ni un mes, i d'altres, directament no hi havien pujat mai. El recorregut es fàcil, fins a Berga i passant per les Lloses, no te gaire dificultat, pero un cop passat el Pantà de la Baells, hi han casi 18 kms d'asecenció, tot i que passant per 3 trencants abans, cosa que fa que la carretera directa que et porta a dalt, acabi tinguent "nomès" 13 kms. El recordava un una mica, i al km 2, i desprès de la primera paella, el vaig recordar del tot. Els 5 primers kms son molt durs, llargues rectes amb desnivell proper al 8%. La calor que feia va marcar força la pujada, d'entrada ens vam quedar 4 unitats, la resta o no volien patir, o directament no podien. Desprès del Km 3, ja ens vam quedar nomès 3, Cucu, Jordi Estaller, i jo mateix, en Torres afluixava un xic ja. Desprès d'una miniparada per treure'm el mallot i pujar sense, i es que la calor era impresionant. sobre el Km 6, sembla que aplanava una mica, punt que vaig aprofitar per intentar cçar de nou el parell que tenia davant, i en Jordi el vaig atrapar, però en Cucu esta intractable, va pujar a un ritme altissim, i enlloc de tancar forat jo, l'obria ell. El tram Final d'ascenció es una passada pel recorregut, es dur, però ja enllaça paelles de Port de muntanya de veritat, totes elles enllaçades per rampes força dures, vaja, realment interessant pujar-hi per gota que pogueu algun dia.

Al km 13 arribes al final, amb una ultima recta força dura. Mmica en Mica van anar coronant tots, menys en Corral que es va quedar a baix per un problema amb les bieles, la resta tot i que molt molt esglaonats, si van anar arribant.
La veritat, la forma sembla que ja no es la mateixa, o potser es la calor, però de totes maneres les sensacions no son les mateixes de fa unes setmanes, o sigui, que el Juliol ens dedicarem a disfrutar! La tornada va ser campi qui pugui, i es que es dur, perque fins a Alpens, la carretera sempre pica a munt, o casi sempre,  i les forces d'alguns no estaven per tirar coets, crec que al final tot i que patint, tots a casa:)



L'Arnau, Eloi i companyia, van fer la seva, uns Platja, altres BTT, vaja, a gust del consumidor!
Ara, i començant a plantejar reptes per finals d'Agost i Setembre, intentarem continuar divertint-nos, i buscant un punt de patiment, que en el fons es el que ens agrada! Algun dia de BTT platja, un altre a veure si concretem la grossa que te pensada en Tarrès i l'Arnau, i tambè, ja es oficial que el dia 13 deJuliol, divendres, fem sopar-sortida nocturna amb BTT, intentarem anar a sopar a Puiglagulla, i aixo si, amb ritme normalet! si a algu li entren ganes, i sabent que no serà a ritme alt, tampoc massa lent:) que no dubti a apuntar-se, que intentarem fer algun corriol de tornada divertit!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS