dijous, 28 de juny del 2012

MITJA TEMPORADA......FEINA MOLT BEN FETA

Oi que es vida? neves generacions!
Alegra començar una entrada aixi....veient que per sort, i gràcies als pares, tenim Independent's ben petits, que començen a pedalar!
Arribem a 30 de Juny, 6 mesos desde que vam encetar el 2012.....moltes hores de bici, moltes hores de patiment, potser no tantes d'alegria, sempre parlant d'hores pedalant, però aixo si, les d'alegria, han set tan tant intenses, que multipliquen per 3 o per 10 les que ens ha tocat patir.
Ara toca disfrutar de l'Estiu, i ho farem, sense contar hores, sense pensar si avui hem fet el que tocava o no,  gaudint i prou, que la veritat, tambè es posa be de vegades.
El balanç d'aquesta primera part d'any ha set espectacular, per nosaltres almenys, o aixi ho veiem. Lluny queda ja La Transmaresme, el 4 de Març, que obria la caixa del trons. De llavors cap aqui,  ha set un no parar, que ara mateix necessita un RESET.
Tenim pensada alguna bestiesa per ara el Juliol, amb BTT,  algo que la resta de l'any no es pot fer, i que cal aprofitar ara amb el bon temps.....si ho portem a terme, segur que aqui hi sortirà ben explicat;).
De reull, començem a mirar tots, el setembre, sisi, dic de reull! perque ens queda assaborir be el Juliol i Agost, tant com poguem, que siguem clars, segur que alguna cosa ens surt durant aquest mes entrant, alguna pedalada suau? alguna nocturna? alguna sortida amb BTT fins a la cosata? segur que si. de fet, no ens podem passar de relax, que a l'Agost, hi hauràn resitències, i sempre es divertit participar-hi!
Amb l'Arnau, i ja ho avancem una mica, a veure si aconseguim esser uns quants, el dia 13 o 20 de Juliol, tenim pensada una nocturna, sense cap pressa, i amb soparet inclòs, o sigui que si algu en te ganes, que no dubti a dir-ho, i prometem que el ritme serà suau! el recorregut..no tant va;)
Aviat, ajuntant el pilot de minigravacions de video que tenim, farem el miniresum d'aquests 6 mesos. A mes d'un li vindran les estones d'entreno que porta a sobre quan ho miri:)


Aixo si, com que descansar esta be, però lo mes macu es pedalar, dissabte farem sortida Saturday's, alguns, perque altres tenen els seus propis plans, com sempre,  i com mes guay es. AHHH , I  no ens oblidem , que dissabte en Charlie estarà a Viella fent la Pedals de Foc Non Stop.....quines ganes hi han ara d'haver-hi estat....grrrrr, l'any que ve crec que tocarà......En fi prou rotllo.....i alguna imatge mes dels que han han de substituir...a que sel's hi veuen maneres?

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS