diumenge, 15 de juliol del 2012

NOCTURNAAAAAAA

Les 19:30 al "local Social "..per dir algo :)

Molt a explicar del divendres passat....i es que al final, ens vam apuntar 17 a fer el cabra pels corriols de la plana, i mai mes ben dit, perque erem o eren casi tots, com cabres voltant a la 1 de la nit per aquestes muntanyes.
El ritme de sortida, i enfilant cami a Vic molt suau, de fet, ja era la idea, lo guapo era la tornada ( vaja si va ser-ho ), de fet, podria ser avorrit i tot anar fins Puiglagulla per pistes, però carai, hi havia gana!
Tot i 2 caigudes de bon principi, i es que mare de deu, a vegades caiem de la manera mes tonta, la resta sense problemes, ah, no! que l'Isma va punxar!
Alguns no havien fet mai camins de la zona de Taradell i la Roca, i la veritat, es que es un terreny molt guapo, i plagat de corriols, que a sobre, si es coneixen poden ser genials!
Per cert, tot i ser molts, faltaven alguns com en Xevi, Miki, etc,,,,,a veure si per l'Agost tornant de vacances montem una altre història aixi, i som tots!
trams tècnics jeje

El sopar en si.....el de menys, es que ens va deixar plumats! vam sopar be, pero carai, 36€ per cap per molt be que es sopi,,,ufff. aixo si, les sangires anaven que ni tocaven la taula, ja deuria ser aixo que ens va encarir la factureta final!
El sonar sen's va fer llarg, sortiem de Puiglagulla a les 12 de la nit!!!!
El que es maco de veure, i per llastima amb el mobil no es poden fer fotos com cal, era la filla de llums enmig de la oscuritat que es veien pel sender que arrencavem.....macu macu! per la pròxima, fotos nocturnes segur!
algún tram tècnic mes, jejeje

La tornada, i degut a la clatellada que ens vam fotre, va ser tota una aventura, i es que l'Isma, Charlie, Eloi...van apropiar-se d'avituallament liquid per tota la tornada, i cada 10 minuts tocava parada! ens van arribar a burrir i tot! jejeje, sobretot els que dissabte treballaven, aixo si, quin fart de riure, i quin fart de Corriols. Es extrany que pujant a tan poca alçada, i fent petits repechons cada cop, es pugui arribar a fer tant corriol de baixada! a sobre, ferlos de nit, ciclables 100%.
Al final, i resumint una mica, vam arribar a Torellò a les 2 passades de la nit, amb mes de 60 kms, i havent rigut molt, però molt!
Vaja, ens queden ganes de repetir,  o sigui que a verure quan surt un altre dia per fer algo aixi!
Aprofitant el soparet, vam aprofitar per parlar de calendari per setembre, i semble que hi han forces opcions, encara que haurem de seleccionar, ja que van sortir forces opcions, entre les quals, una de les que no tenim dubte es que estarem a les 3 hores de Manresa, l'any passat ens van agradar molt, i segurament repetirem!
Aquest Juliol, anirem sobre la marxa, i sembla que com ja avançavem fa un dies, alguna de BTT llarga hi han ganes de fer, ara que per fi tornem a estar casi tots amb BTT, Ja era hora! que per poc que l'agafem alguna época, en realitat sabem que es divertidissma!

1 comentari:

JORDI ha dit...

I jo que volia venir!!! arribo a casa a les 2 de la nit i la dona no es creu que torno d'anar amb bici...

Esteu malalts!!!però mola jaja

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS