dilluns, 23 de juliol del 2012

CANVI DE PLANS!

Doncs si, el divendres amb tot el sol, teniem unes previsions molt bones, però el dissabte al mati, es va girar tot, vaja, que el pirineu, o almenys la part que teniem a la nostra visió, ens convidava a triar alternatives al que teniem planejat, i com que nomès varem ser 4, aviat ens vam posar d'acord. Al Juliol ja sol passar, cadascú va a la seva, ve al Juliol i tot l'any quan parlem d'Independent`s!!! però.....no ens ha pas donat mals resultats no?

La questiò es que ens vam animar a acostar-nos a St.Hilari Sacalm i Arbucies, fent 2 Colls de Mitjana entitat, com son Collsesplanes, i El de coll del Revell que s'agafa desde Arbucies.
La part mes bona de la sortida, es el retorn definitiu d'en Miki, que per primera vegada, tornava a fer una sortida sencera com cal, i  carai, desprès de tot el que ha passat, deu n'hi do, va portar un ritme mooolt guapo, i va aguantar sense problemes, o mes que sense problemes, i es que allo de que quien tuvo, retuvo, es ben cert!



Ah, i com no dir-ho, el dissabte tambè estrenava bici en Cucu, una Canyon Aeroroad guapissima, la veritat es que em va sorpendre el nivell d'acabats que te, i a sobre amb unes rodes exquisities, Mavic Cosmic Ultimate, poc a dir no? i tambè, una novetat, que estrenava ell, que mica en mica n'anireu llegint experiencies,  i es que estrenava medidor de potencia Power2max, que molts potser no sabeu que es, però mica en mica s'en sabrà mes, un servidor, en breu el portarà muntat tambè, de moment nomès,  i d'entrada, per començar a coneixer el mòn de l'entreno per Wats.





En Xevi i en Miki, un tornant a agafar la bici desp`res de casi 10 dies d'inactivitat, i l'altre tornant desprès de molt mesos!

La resta erem  en Xevi  i un mateix, que la veritat, vam passar un mati genial, amb paradeta a esmorzar a Arbucies, aixo si, buscant els límits a la pujada de Collsesplanes, que entre en Cucu i jo, i una colla que ens vam trobar just abans de començar a pujar, es pot assegurar que el ritme de pujada va ser bo, i amb bones sensacions, pujant els casi 8 kms que te,  a una mitja de desnivell que deu rondar el 6/7%
La Tornada va ser mes suau, i tot i apretar al coll de Ravell, es pot considerar que les ganes d'apretar ara mateix no son les mes altes:) ja vindran ja...al final 125 kms i +2200 de desnivell positiu, no eta malament no?


Res, que tot i escriure i donar poca informaciò al blog, esta clar que el que deia la setmana passada es ben cert, i es que ja sigui per una cosa o per altre, el ritme no para, tant amb material com planejant calendari per finals d'Agost i Setembre, que la veritat, el veig molt molt colapsat, on si no hi ha res de nou, començarem el dia 25 d'Agost a les 3 hores de Manresa....o potser a la Crono Ripoll-Vallter? o potser a la Crono Pla de Barraques? ufff, deu n'hi do, i el pitjor ( o no ), es que no paren d'arribar informaciò de les curses, i es que hi han ganes de fer-ho tot!!!! a veure, si mica en mica ho anem posant aqui, i es donen opcions per a tots els nivells i gustos, tant de carretera com de BTT.



Ah! i clar, dissabte erem 4, però altres van fer BTT, i al vespre, mes d'un amb ganes de molta festa, es va apuntar al Carnaval d'estiu que s'han inventat fa un parell d'anys a Torello....hi ha constància que agun no va acabar be, però tambès es veritat que avui ja tornaven a voltar....vaja, moltes coses, moltes noticies, i molt poc temps per explicar-ho..perque? perque com l'altre dia deixava clar, aixo no para, i arriba un moment que no se sap si es bo o dolent!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS