diumenge, 8 de juliol del 2012

DISFRUTANT.....COM SEMPRE!!!

Com ja quedava clar, la idea pel Juliol el que venia de gust es disfrutar sense deixar de pedalar. La setmana passada, i ahir en especial, hem complert amb escreixos l'obectiu, vaja, pedalar per pedalar, encara que perque no dir-ho, ahir, pujant els 3 Colls que vam fer amb l'Arnau, Ogassa ( serra Cavallera ), RibesAltes a 2100m d'altitud, i Coll de Jou ( sota el Taga ), no vam pas pujar xiulant, mes aviat patint, que en el fons es com ens agrada, buscar els limits...o casi!
Tinguent en Compte, que tothom va el que li ve de gust ara, el dissabte, a la sortida que cada any almenys fem un cop, la de voltar pel Pre-Pirineu, nomès erem 2, per una cosa o altre ens vam quedar sols l'Arnau i Jo, la resta, o algo de carretera , suau, com en Vidal i en Jordi Carmona, l'Eloi platja, Guillem a fer la Killian's Clàssic...en Xevi de vitage per feina.....iiufff, no controlo res mes! tots molt escampats!
Tot i nomès ser dos, no vam agafar mandra, i ens vam  ficar al sac 115 kms amb +3000 de desnivell.
Coll de Jou, amb el Taga al fons

A les Fosques, enmig del Corriol
l'Arnau mentre m'esperava, tirant fotos!


Sortiem pel carrilet, ( ruta del Ferro ) , que ens deixava a Ogassa, i un cop allà començava el primer regalet, Serra Cavallera, un "portet" que ens porta a Camprodon que te un principi amb unes rampes durissimes, sostingudes de mes del 18%, casi res. Per arribar a Camprodon, vam fer servir un corriol que recordavem d'anys enrrera, i...encert total, com hi va disfrutar l'Arnau, es que es lo seu! Desprès, i seguint un altre corriol, ens plantavem a Vilallonga de Ter, al peu de Tregurà, que es alla on comença aquest collde muntanya que tant respecte se li ha de tenir, Ribesaltes amb 2100 d'altitud. de fet s'hi ascendeix sortint desde un 750m...o sigui, que calculeu!
La veritat que es un Pas de muntaya que si no hi vas amb la idea clara, es pot fer molt dur, te uns 13 kms desde que la cosa comença a pujar, i la part final, tot i ser pista, les pedres no permeten un pedaleig rodó, vaja que es complica, aixo si, un cop el corones, la recompensa es enorme, val la pena juar-hi
Llavors, i abans de començar a baixar, hi han uns 5 o 6 kms de planer, que es una part que et fa disfrutar del paisatge, i sino mireu el parell de fotos que va tirar l'Arnau, espectacular!
La baixada es una altres història, rapidissma, relativament perillosa per la velocitat que s'agafa i lo trencat que esta, s'ha d'anar amb molt de cuidado





Añadir leyenda


Son o no son espectaculars les vistes?
TREGURÀ


L'Arnau jugant amb la vaquilla.....no se'l mirava pas be no!!


Un cop a Ribes, que hi vam arribar amb 4 hores desde que haviem sortit, teniem el dilema de on agafar el tren per tornar, si a Ribes mateix, tot i haver d'esperar 1:30 hores, o atrevir-nos a fer Coll de Jou, que es un port d'uns 13 kms desde Ribes, am 20 kms desde el Cim fins a Ripoll....l'icògnita era saber si arribariem a temps a Ripoll per agafar el tren que sortia a les 14:52h. Fàcil saber que vam fer no? endavant Coll de Jou!
Teniem 2 hores, portaavem 80 kms, però vam pujar amb molt bon ritme, de Ribes a Dalt amb 53 minuts, vaja, anavem sobrats de temps, i acabariem fent mes de 110 kms, Guay!
L'Anegdota del día va ser el problema que vais tenor amb el pedal, sem va descollar! i sort que va ser ja un cop a la carretera, perque sino.....millor no pensar que podía haver passat. Vaja, que les última 5 kms pedalant amb un sol peu, alguns, un cop a Ripoll, no entinen ben be perque pedaleaba aixi!

De la resta d'IBT`s, els que tenim constància que ho vam fer, van ser en Vidal i en Jordi Carmona, com ja deia al principi! aixo si, no es van estressar gaire:) esmorzar a Rupit, aixo que no els hi tregui ningù! jeje, lo bo, es que segur que van disfrutar tant amb bici com esmorzant, aixo es vida no?


Jordi i Vidal
Encetem nova setmana sense deixar de fer el que ens agrada, i com no, si la sortida de dissabte era una de les tipiques de l'any, encara que nomès fossim 2 aquest cop, el divenddres vinent farem una altre de les tipiques, BTT nocturna, segur que serem algun mes!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

BALDI: Com va la Ht Cristian? Millor que la scale no!! jejeje

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Baldi, la Ht.....millor que l'Scale no, es que ja anava molt be aquella! aixo si, 29 segur, que be que van!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS