dimecres, 15 de febrer del 2012

A TORELLO ES CARNAVAL!!!!!!!!!!!




Però no us penseu ens parem tots :), ni molt menys! aixo si, algun que un altre dels Torellonencs que solem pedalar, participaran activament al Carnaval , i es que aqui, a Torellò, aixo del carnaval es viu molt intensament, de fet, la majoria de carrosaires fa prop de cinc mesos que hi treballen,  casi casi es com plantejar una temporada sencera de bici, amb objectiu final al cap de 5 mesos, i donc fe, que la base l'han fet tota, i la calitat, nomès calia donar una volta per la zona on hi ha tot el moviment carrossaire, durant aquest últim mes,  per adonar-se que intensitat, n'hi havia molta! ara resulta que l'objectiu ja es aqui,  i en aquest cas serà el proper dissabte, aqui es veurà els que han treballat be, i els que ho han fet mes que be....En tot cas, si algu te algun dubte, i el dissabte tarda, te ganes de viure una experiència diferent, que s'acosti a Torellò, l'ambient està assegurat.
Pels que us ho perdereu, l'Arnau, que any rere any, participa activament amb la colla "Aquest any si", ha fet un mini recull de fotos,  que per fer-s'en una idea de la feina feta, son prou interessants. De fet, a part de tirar fotos, darrera el carnaval porta ja 2 mesos sense sortir amb nosaltres els caps de setmana, ha entrenat sol tots els caps de setmana desde principi d'any!
Deixant a part el Carnaval ( en veu baixa ), les setmanes van avançant, i per fi, sembla que podrem fer una sortida de dissabte sense haver de sortir ensenyant els ulls i prou, vaja, no destapats del tot, però si amb una mica menys de roba, i començant a assaborir una mica  temperatures per sobre dels 0 graus, que encara que no serà estiu de cop, casi casi ens ho semblarà! A sobre, divendres, alguns farem festa a la tarda, tot un luxe, vaja, que ja tenim pensat que per un divendres que en tenim, i que a mes coincideix amb un dia de bon temps, ni tan sols dinarem ( a casa :) ), pleguem i a les 14:00h, a l'hora dels professionals vaja, marxem a fer 3 horetes, l'Arnau en Guillem potser en Miki, i jo mateix, Cristian, i qui s'hi vulgui apuntar clar! seran suaus, en la mesura del possible,  perque el dia previ, o sigui dijous,  toca començar a tocar la intesitat, com ja varem fer ahir dimarts,i el dissabte ( intentarem fer la Primera amb els Saturday's ) tocaràn mes de 4 segures,  i es que estem a la tercera setmana del segon mes, i es la última de pujada, que coincidint amb el divedres de festa, ens va de conya a alguns, poder sumar l'objectiu de la setmana. La setmana seguent serà de descarrega, amb no menys de 9 hores, on a mes, ens han convidat a fer un TEST de les Spark's 2012 amb 29"( FANATIK ) , el dissabte proper dia 25, i ens hi encaixa perfectament, perque es una setmana força suportable. De totes maneres, mes detalls la setmana que ve....ara disfrutem del Carnaval de Terra Endins! que es el que toca!!!!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Quines carrosses més currades!! A passar-ho molt bé els que hi aneu i a aprofitar aquesta tarda de divendres ;)

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

ada!! sortida de divendres feta! jeje, i eoo, veniu algun any al carnaval! us agradara!! :):)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS