diumenge, 12 de febrer del 2012

MES I MES I MES

Doncs MES, es el mes adient per definr el cap de setmana, si. Encara que queda molt fred encara, estem saltant les setmanes de fred amb bona nota, o aixo creiem tots, per una banda clar, perque l'altre, la d'anar definint amb tot el material que a tots ens agrada estrenar cada any, s'hi sumen 2 nous projectes, un dels quals es realitat ja, LOOK 595 by Marc Corral, bici exclusiva se la miri per on se la miri....
i sino, mireu la pinta, que tot i no esta acabada, se l'intueix perfectament....


En quant a l'altre....a veure si el propietari l'acaba, i donem la  última campanada de l'any, imagino que l'ultima ja, que quin ritme aquest any!
En quan a la setmana, la tenim al sac sense problemes, que no sempre es fàcil, les hores es van acumulant sobre el previst, i ahir dissabte, tot i que per enessima vegada no es va fer el previst per UN mateix....la proposta dels que podien sortir dissabte, va ser prou interessant, i amb en Cucu, Campos, Miki, Maria, Vidal i aquest UN, ens vam fer una sortida de 4 hores i escaig, a ritme tranquil, que ens portaven a fer gairebè 120 kms, amb un CollFormic i Collsuspina inclòsos. Hi havia opciò de sortir amb la Saturdays, però el fred que encara tenim per aqui, i l'hora de sortida, 8:30 del mati, ens va espantar una mica, vaja que millor a les 10:00h tal i com vam fer.
Altres, com Guillem, i l'Arnau, van muntar-s'ho com van poder, l'Eloi encara recuperant-se, ( s'ha aprimat molt, quina por ! ) en marc liat muntant, en Tarrès, Charlie, etç...crec que BTT, vaja, que com sempre, el resum del que hi ha noticies aqui queda, encara que de vegades no sigui del tot precis:)
Encetem tercera semana de Febrer, toca sumar mes, però lo bo es que hi han ganes. i moltes, i sobretot de poder-nos ajuntar tots o una bona colla d'Independent's d'una vegada, i fer una sortida amb cara i ulls ja! que ens hem de posar a to, be, de fet, alguns estem inscrits ja a la Ports del Maresme un quants, 150 kms i +3000 de desnivell, serà un bon principi de Març, però es el que toca, que sino comencem a patir, la millora no sortirà per enlloc......

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS