dijous, 23 de febrer del 2012

UAAAAAAAAA ESTIUET!!!!!!!!!!! I TEST SPARK RC 29"

Es que no es podia parlar d'una altre cosa, almenys avui, les temperatures aquests dies, i sobretot el sol que esta fent, ens fa veure la llum al final d'un túnel de dues setmanes. Ha costat passar els dies mes durs, però els hem anat ficant al sac un rere l'altre, i ara, que encetarem Març, el temp ens dona uns dies d'alegria, i tot i que teòricament no toca augment d'hores......encara......es inevitable que les ganes de sortir a pedalar amb aquestes temperatures, vinguin. O sigui, hem fet un dia que no tocava, suau, aixo si,  disfrutant com nens petits, amb en Guillem, i segurament demà, veient le previsió, tornarà a tocar, amb en Miki però!
L'Spark RC 2012 29", aixo provem dissabte.
El cap de setmana, i com ja teniem previst, amb l'Arnau, assistirem al Test Spark 29" que organitza la botiga FANÀTIK de Vic, ( s'agraeixen aquestes iniciatives ), i com que ens hi van convidar, i a sobre ens encaixava be, i ens venia de gust, allà serem, perque fa com 3 anys, o mes, que no sabem que es portar una doble a sota el cul, i si a sobre es una Spark RC, i 29",  ideal...perque? doncs perque per molt que ens agradi dir que es marqueting tot el tema 29" ( que algo d'aixo hi ha ), tambè es veritat, que les marques, les grans marques de fet, i Scott esta entre elles, son les que marquen el camí, i les que ens diuen, ens agradi o no, el que segurament acabarem comprant en un futur no massa llunyà, sinò tots, la majoria. de fet, els que les han provat, a sobre, ho tenen clar..... Prometem sensacions, i experiència del test!

L'altre part de tots nosaltres, s'apuntaran a Saturday`s, que començen a fer sortides interessants, encara que ara, entrant a Març, toca començar a apretar de veritat, i fer entrenos  durs, i sumant hores, de fet, la setmana que ve ja serà dura, tenim primera cosa seria de l'any, Ports del Maresme, 150 kms i +3000, be, oi? però es que hi han ganes ja, i altres, Riu i Pingui, Tarrès..etç faràn la seva, com sempre, que per això som INDEPENDENTS  :):), a vegades junts, a vegades separats!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS