dissabte, 18 de febrer del 2012

CARNAVAL AL SAC, I SETMANA COMPLERTA!!

Doncs si, el caranaval ja es història, i tot que alguns aquest any, l'hem deixat passar de llarg, nomès l'ambient que es veia a Torellò les hores previes, ja deixava entreveure que seria un éxit, i si algu no diu el contrari, aixi ha set. S'ha de veure dilluns les cares dels que hi han participat...a veure com han acabat!
En el tema que ens ocupa, les de pedalear, l'obectiu es al sac. La setmana prometia, i ha omplert expectatives, nomès un petit entrebanc ahir dissabte,  amb forma de punxada, ha deslluit una mica el que havia de ser la setmana perfecte de Febrer.
Fins Dijous, les nostres sessions d'Spinning han set les normals per l'época, amb els intervals d'intensitat que a aquestes alçades, començem a aplicar, res de nou vaja. Divendres però, aprofitant la tarda de festa, i junt amb l'Arnau i en Guillem, vam aconseguir fer un entreno dels que van omplint el sac de veritat. 3:30 hores, casi 100kms, a un ritme suau, pero amb el xip NonStop, divendres perfecte vaja.
El dissabte, i per primer cop aquest aqny, feiem ruta Saturday's, en Miki, Maria, Campos, Agusti..etç...però aixo si, sortiem mitja hora mes tard per evitar una mica el fred, i evitar tambe la parada, que amb alguns, ens refreda! La veritat, es que continuo pensant que  l'hivern no esta fet per segons qui, adivienu qui, entre ells.....i es que a segons quines temperatures, diguin el que diguin, pedalar es molt desagradable, per molta roba, i per de molt bona calitat que sigui, s'enyora molt el bon temps, i fa pinta de trigar a arribar.
Quines vistes mes maques tirat a la carretera oi? com ens hem de veure!! 
Tornant a dissabte, la volta era força idonea per finalitzar setmana, Torellò, St.Joan de les Abadesses, Capsacosta, Vallfogona, Ripòll, COllet, Trona, Torello. Va anar perfecte,  sino haguès set perque tornarnt de Ripoll, encarant la C17, i amb la idea d'agafar un bon ritmet per empalmar amb els de davant de tot altre vegada ( a la baixada de Vallfogona la Maria va quedar-se una mica, i la vam esperar ),  en questiò de segons vaig notar com perdia tot l'aire el tubular......fffff, merda!!! a la Maria i en Miki els hi diem que tirin, i ens quedem amb en Xevi a arreglar-ho, però per culpa del fred, el liquid per taponar, queda solidificat a l'acte, vaja, que es posar-lo, i no dona temps a posar bombona d'aire, queda solidificat! ja sabiem que el TUFO tapa de veritat, i ràpid, però en aquest cas concret, massa i tot!!! Total, en Xevi agafa la Foil, i tira capa Torellò a buscar la Furgoneta, la resta, deuen estar pujant el Collet de St.Agusti, una llàstima, perque tenia ganes de fer-lo! mentre espero, passen molt biker's! entre ells l'Esteller, però cap em pot ajudar....gràcies de totes maneres! Quan en Xevi arriba a casa, s'adona que no te les claus de la furgoneta!! be!! però casoalitats de la vida, en Marc Galvany, que tambè havia decidit tornar directe a Torellò, se'l troba, en Xevi li comenta, i el final de la història es ja previsible! Gràcies Marc!!
Els dies aixi, quan arribes a casa, et queda mal regust, de no haver fet tot el que hi havia pensat, però......aixo es el de menys! vaja, que nomès d'arribar, poso xip positiu, i desmonto valvula, afegeixo TUFO,  ( ara a mes temperatura ), i pam, forat tapat! grrr, quina rabia!!! per treure el mal regust, la unica solucio, que tinc, es sortir a veure si esta tot tapat....marxo a rentar la bici! evidentment, ha quedat tapat..i a sobre, arribant al rentat, els trobo a tots com arriben!
Resumint....queda una hora per fer ( sino es fa tampoc passaria res! ) però psicològicament, deixa molt mes be fer-la, per tant, que algu endenivi que ha tocat el diumenge al   mati??? :):)
Ara encarem setmana d'assimilaciò, ( quanta paraula tècnica! ), vaja serà de relax....el que vindrà desprès, serà ja una altre història, i es que les ganes d'apretar hi son!!!!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS