diumenge, 8 de gener del 2012

APROFITANT EL SOL

I es que n'ha fet molt, encara que el fred no ens ha deixat de banda.
Dissabte, al final, sortida BTT amb l'Eloi, Arnau, Ivan i el de la 29" jeje...la veritat es que la idea era fer 3 hores a ritme suau ( que dificil es fer-los amb btt, suaus). Sortint a les 10:00, la ruta va ser via Garmin, i direcciò Vilalleons, on fins allà va ser pista 100%, a partir de llavors, i desprès d'una encerrona de l'Eloi, que ens va portar a una Creu ( l'he batejat Creu de l'Eloi ), va ser un disfrute total, i com que haviem de tornar, no vam deixar un sender verge ( altre cop ) dels que hi han pels voltants de Puiglagulla, i que divertits son... Al final, ens van sortir 3:20 min, amb 60 kms, una mitja de 17km/h, 800+, i 72% de mitja en pulsacions., vaja, comencem amb calma, pero be!
Altres Independent's, van triar carretera per la zona de Plà de l'Estany, terreny maco per fer carretera, eren una bona colla, Xevi, Vidal, Koki, Maria, Vidal, Jota..a veure si la setmana que be, alguns ens hi unim.
De altres Pskllunes i han noticies de alguns com l'Ernest i en Pingui ( sergi ), que han fet carretera direcciò Camprodon, quin fred!!!!


Demà encetem setmana, on alguns ens tanquem al gimnàs, aixo si, serà una setmana intensa, hi haurà l'Scale definitivament acabada, i sobretot, la Foil amb el vestit nou.... Dimecres prometo fotos!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Mira que no venir a rodar per la Volta pel Vallès a presentar-nos la 29...

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

la volta al valles???? organitzada? per mitjans de Febrer, alguns ens comprometem a baixar, pero no ens maxaqueu gaire eh!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS