divendres, 6 de gener del 2012

REIS i BON TEMPS!

Mini paradeta  per "necessitat...ELOI!
Doncs si, la diada de reis, ens ha deparat un dia del sque cal aprofitar, lgun ho hem fet agafant la bici ben d'hora ben d'hora ben d'hora, :) amb previ esmorzar a ll cade de l'Indià, ha tocat 2on dia de prova de la 29er ( aviat tocarà carretera, molta! ). L'estreno per agafar una mica l'aire ja, va tocar ahir, on aprofitant que volia anar fins a Fanatik a canviar la tija, el "viatje" va ser amb bici, aprofitant els plans de la plana, per fer 2 hores a ritme suau amb l'Arnau i l'Eloi. Les sensacions al principi, son una mica rares, esta clar que es una bici un pèl mes lenta de reaccions que la Flash de 26", però tambè crec, que es questiò de saber-s'hi adaptar. Es questiò de fer hores i quilòmetres, que arribaràn segur, i llavors en podem treure conclusions molt mes encertades. El canvi d'ahir,  ( per cert, la paradeta a Fanatik va ser de 20 minuts, servei ràpid ), canvi de tija per la Kcnc sense retrocès, va ser ideal, els 25 mm de retrocès de la tija d'origen, em deixaven amb una postura que no m'agrada pedalar, massa enrrera pel meu gust, soc dels que agrada pedalar a sobre el pedalier, i amb la tija sense retrocès, la sensaciò de integració amb la bici es l'ideal, ara el que falta es saber si vermella o negre, que el vermell no li acabo de veure...

ELs altres mentre.......
Que ningu es pensi que la resta no van aprofitar el dia ahir.....en Vidal, Champs van fer volta amb flaca pel Lluçanès, i en Miki va fer BTT al matí amb en Plà, vaja, i com sempre, molts altres que segur que a casa no es van quedar!
Demà algo amb BTT farèm uns, i flaca els altres, suau, unes 3 horetes, sense estrès, aixo ja arribarà. Vaja, que si algu te ganes de sortir demà, a riutme suau, però Non-Stop, serà benvingut!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS