divendres, 20 de gener del 2012

PER FI, disseny nou!!

Ha costat, dos mesos batallant amb el disseny que voliem preparar pel 2012, i al final, desprès de mes de deu modificacions, ha sortit aixo d'aqui sota. Desprès de dos anys amb el model amb el que casi vam neixer - cal recordar que n'hi ha un d'inèdit casi, tot blanc, que va ser l'origen de tot - tocava renova-se, o morir, perque tot i que molts, em prous feines han pogut fer servir el model 2010/2011, ja tocava canviar, i es que encara que sembli un no parar, tots sabem que tots els detalls sumen, i estrenar disseny, es una de les xispetes que ens dona un punt de motivació.
La idea del nou disseny, ha set mantenir en el possible la nostra essència, la nostra identitat, però posant un punt i seguit, i creiem que ho hem aconseguit, però de pas, intentar definir una nova etapa. Cadascù que en tregui la seva opiniò, pero qui tingui ganes de renovar l'armari, no dubti en comentar-ho pels sistemes habituals, i sino, mail aqui sirc07@hotmail.com, en 2/3 setmanes, demanem, i a finals de Març, roba nova!
PD. Hi haurà una petita modificaciò, respecte a el que veureu, i es que el logo El Trèvol, passarà a ser molt mes petit, i a un cantó, ( hi ha de ser, ha colaborat força amb nosaltres! ) i al seu lloc hi haurà el nostre PSKLLUNES,

3 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

sou d'extrems, eh! passeu del blanc al negre, això sí sempre tan elegants!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

:):):):)

Xavi ha dit...

Ostres noi m'encanta el negre en la roba de ciclisme li dóna precisament el que diu l'Ada, un toc d'elegància. Molt guapa, felicitats!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS