diumenge, 15 de maig del 2011

XIP BTT

Desprès de l'intens cap de setmana passada, tocava canviar el xip, BTT!!! que no vol dir que la flaca quedi aparcada, al contrari! si es la que ens posa a punt!!! però com que alguns ens hem tornat a apuntar al bojeria de la TRACKS NON STOP, toca fer BTT.
El dissabte teniem previst fer la primera part, voltar els 100 primers kms. Arnau, Miki, Xevi, Eloi, Guillem, Agusti i el pesat que escriu.... deu n'hi do no? la idea va ser sortir sense pressa, però sense pausa...a ritmet, que a aquestes époques ja toca, els passejos,els guardem pel dilluns :)
Varem enfilar el Track, i ens vam trobar una colla de Manresa, crec que Bikeapeu, dels quals, 3, estaven tambè tantejant el terreny per la Non Stop, a viam quants acabrem sent el dia de la cursa, espero que forces, que l'ambientillo sempre es maco! de fet, tampoc es tan dura, però em sembla que se li te molta a la Tracks....Res, que vam agafar el ritme previst fins a Rupit, amb en Guillem preocupat per no seguir el ritme que portavem, be del tot, i es que amb carreres aixi, no et pots atavalar, el millor es marcar-t un ritmet que puguis aguantar be, si aixo es supervivència! i hi hauran moments de baixon i subion per a tots!
A Rupit, paradeta, coca, i..............a tornar-hi! aixo si, la foto de Salt de Sallent no pot faltar, que sempre passem amb presses, i poques fotos en tenim d'un lloc tan guapo. A aquelles hores, ja veiem que arribar a Vidrà seria complicat per l'hora que voliem arribar a casa, vam aumentar un xic el ritme, però aixo sempre castiga mes, i potser, no calia ahir...o sigui, que a afluixar una miqueta i a veure on arribem.
El que  vam poder palpar, es que la primera part de Tracks, segurament es la mes dura,
trams de molt bon fer, però algun tram que castiga força tambè hi es, la questiò es no desgastar-se massa, i dosificar molt els esforços, 195 kms fets sense control, es poden fer mooooolt llargs. La part abans de Tavartet, i la part que ens porta a la pista de Cabrera, que es mes "corriolera", potser son els dos trams, del que considero primera part, on mes et castiga fisicament el terreny.

Sobre la 1 del migdia, arribavem al peu de Collsaplana ( cuesta de la muerte???, nono:) ) nomès en Xevi i jo decidiem tirar amunt i fer-la, la resta ja anavem tard, o sigui, ens separem, uns cap a casa i el altres amunt, i .................que dur es Collsaplana, i aixo que han arreglat algun tram amb ciment, i la veritat es que deu suavitzar la duresa, però la imatge de la pista ben marcada, de vegades fa mes mal a nivell mental, es que impresiona molt el desnivell que te!!!
25 minuts i en planem a dalt, patint. Tocaria baixar ja direcciò Vidrà, però era hora de tornar ja, o sigui que ho donem per acabat aqui, a veure com ho superem el dia de la Carrera....Resum, 90 kms, buf!!!!!!!!! no gaires pel que hauria d'haver set, però en fi, ja son al sac. D'aqui un parell de setmanes, anirem a provar tota la segona part, perque la Setmana que ve, toca una Sortida en record d'en Xevi Parareda, i allà hi hem de ser tots els que poguem, fins i tot en Toni Martinez, encara que sigui amb cotxe ( amb bici aviat, ja veuràs Toni! ) que desprès dels dies de patiment que ens va fer passar, dimarts vam passar un altre cop, una bona estona junts fent el cafe, amb en Carra, l'Arnau en Xevi i en Miki,
I........No tots vam fer Tracks dissabte, en Charlie, Pana, Rueda, Isma, vaja, i molts mes, van fer sortida Saturday's..no li han agafat gustillo ni res a la carretera. La sortida que tenien previst, era fins a la Molina,  pel que tinc entès, el hi va anar genial.
Ah! i avui una sortida de 3 horetes per fer una mica d'intensitat, no ha faltat, que entre setmana, amb tanta pluja, no hem pogut fer gaire res.
L'Ernest, se que han corregut una prova de mes o menys orientació a Roses, amb la colla de FisioBIsaura,vaja, que ningú perd el temps! de fet, amb els mitjans que tenim avui dia per comunicar-nos, un s'entera de tot, o casi tot! i de resquitllada, veig que molts dels que estaràn a Torello el dia 4 de Juny, no paren ni un dia...Oi Ada?Santi....Dani...Jordi......aiaiai.
Del que tampoc m'en vull oblidar, es de la Titan Desert que han aconseguit acabar el Team ESFRED-GIL, d'en Jordi Vidal, una experiencia segur, que val molt la pena viure, però que no es fàcil d'aconseguir, i que ells han pogut fer, i acabar amb un paper molt mes que accpetable, sobretot el mateix Jordi, acabant 148è de mes de 400 participants!

Dilluns toca encentar setmana, de com anirà...en parlem d'aqui uns dies! esperem que el temps acompanyi!

3 comentaris:

Bikeapeu ha dit...

Hola Colla, Si si erem els Bikeapeu els altres boixos que testejavem la Non Stop... Nosaltres anavem mes tard pero em sembla que vareu agafar alguna drecera oi??? Ens va enganxar la pluja just a la Cuesta i alla varem plegar. Fins aviat

Ada Xinxó ha dit...

No, no parem, només faltaria, jejeje! uf el 4 de juny és aquí mateix i nosaltres aquest any no hem tingut ni temps de venir a testejar el terreny de la Tracks, pel què dius sembla que no ha canviat massa, oi? jejejeje
Així m'agrada que torneu a la btt!

Cristian ha dit...

VAja, que dissabte erem uns quants tantejant el terreny Dible...si que vam agfara una drecera si! ja anvem cansats:)
Ada!!!!! el terreny força be, no m'enrecordava lo dura que es la BTT, jajaja! a veure el dia 4 com esta. I Felicitats per la carrera de dissabte, esta clar, que amb llargues distancies, no tens rival!!!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS