dissabte, 7 de maig del 2011

TOT APUNT

Desprès de la setmana caotica que hem tingut, entre punxades i pluja, podem dir que casi tots hem tingut algun problema aquesta setmana, es pot dir que ha arribat l'hora de la veritat. Mentalment potser no hi hem donat gaires voltes, el maig s'ens ha tirat a sobre molt ràpid aquest any, però la veritat es que demà es un dia d'aquells que a principi d'any teniem marcat amb la famosa X.
Avui al mati hem fet el rodatge de rigor, per cert, amb en Conrad i tot, i a sobre arribant, hem trobat els Saturday`s que havien sortit a estirar cames tambè, perque no tots s'han llevat amb ganes de fer-ho....Han sortit gairabè 2 horetes, a rtime molt suau, llevant-nos tard, i tornant aviat! aixo si que es vida....Aquesta tarda recollida de dorsals, veure una mica l'ambient previ que hi ha a la Vall d'en Bas, i ja esperar demà, per veure com es desperta el dia, ja que en Tomàs Molina, ha assegurat que la pluja serà aquesta nit, i que el mati de demà, sera asolellat...aixo esperem tots!
Poc mes a dir avui, be si, desitjar molta sort a tots, i tambè molta sort amb el Team de la Titan, que en Vidal marxa aquesta nit ja, i li espera per davant una setmana molt apassionant i dura, o sigui que sort Jordi, i a disfrutar de l'experiencia! i evidentment, tambè sort als que dema van a fer les Ermites, Guillem, Ernest, Capa, Isabel...etç....
Si les forces aguanten, i hem tingut bon reporters/fotografs, demà... a la tarda primeres impressions!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS