diumenge, 29 de maig del 2011

FEINA FETA JA!!!

S'acaba el cap de setmana, i depres dels dos dies que ha fet, imagino que ningu s'ha quedat a casa.......doncs algun si!!!........però avui nomès, no malpenseu, ahir en total van sortir 8 hores, 7 pedalant a ritme, i aixo permet agafar-se un dia de relax com el d'avui, i a sobre poder fer un esmorzar en plan terrasseta i veure el final del Giro a la tarda.... Casi res no?? Jeje
Lo d'ahir estava pendent, per cert, avui se que en Guillem anava tambè a fer la segona part de Traks tot sol, deu n'hi do! Deia que estava pendent perque haviem fet poques hores amb BTT, i aixo es nota.
La sortida va ser d'horeta, a les 7, i teniem pensat fer mes de la meitat de Traks.....al final...ho vam fer! Miki, Arnau, Eloi, Jordi, i Cristian! Sortir per Collsaplana no es una bona idea, però es la que tocava, i bufff, aixo si, tot i les rampes, quan ens en vam adonar erem a Vidrà, la idea era anar per feina tot el dia, i ho vam complir de bon mati ja.
 El proxim portet era Coll del Forn, sostre de la Traks, i alguns mes ràpid i altres mes lent, el vam ficar al sac, el que esta clar, es que aquesta zona, i a la hora que es passarà a la Non-Stop per aqui, cal tenir molt en compte els sobreesforços aqui, i mes si fa calor. La baixada cap a Santa Maria de Besora, enlloc de refrescar, castiga i força, molt trencada, i punt de patiment elevat mes braços mans i dits, i es que es dura de cullons la Traks, sort que desprès fins a Sant Quirze es baixada per asfalt, únic descans del dia...el que venia desprès, va ser la "tomba" de molts l'any passat, en teoria un terreny sense grans desnivells, però molt trencacames i que tot que es semipista, te trams força trencats, i que sense adonar-te et castiguen força.
S'arriba a Alpens, i a partir d'allà,  pista una estoneta per relaxar, i a tornar-hi. senders! aixo si, empalmats amb semipistes, però que la veritat, es fan durs, però res de nou que no hagim fet ja.
En Vidal, i el seu Bocata...jejeje, els altres esperant a fora!
Les hores pesen, i arriban a Perafita, en Vidal si o si, es vol parar a fer un bocata! no ens queda mes remei que parar, i deixar-lo menjar, no vagi a ser que ens l'agafa forta! la pajara vull dir! De Perafita a Sant Boi, em "menjo" un gel que em dona en Miki ( començava a tenir sensacions d'anar buit ), si, ja se que es un resum molt ràpid, però..es que qui no coneix Tracks? o llegit o fet, mes o menys tots sabem de que va, vaja, que no cal extendre`s massa , i a St.Boi de Lluçanes, sense problemes greus, algun potser feia una cara d'una mica cansat, jeje, enfilem cami de baixada cap a Torellò. 
Podem dir que el test ha set bo, hem complert objectius que tenim al començar al mati, fer 115 kms, amb 8 horetes ( recordem, es Tracks! ) no esta malament, un ritme molt mes lent que la cursa de l'any passat, però que dissabte que ve, si el temps i les forçes acompanyen, es baixarà tal i com va passar ala cursa.
La setmana que ve, veurem si aguantem o no, que amb carreres d'aquest tipus, es sempre una loteria, i aquest any, penso que no la portem tan ben preparada com  l'any passat, i potser no hem fet les coses be del tot per poder-ho fer be, de totes maneres ara toca una setmana de relax, poques hores, i molt suaus, si i sobretot menjar be, si si, be, no tot es menjar molta pasta, amb aixo no n'hi ha prou....Divendres tocarà Breefing, que encara que som pocs els que correrem, l'ambientillo sempre hi es, perque el divendres, pot venir tothom qui tingui ganes de  parlar de bicis i crec que a mes, es fa una mica d'ambient per la cursa, es corri o no.
Ens veiem divendres! que començem 3 setmanes molt intenses!
Ah, i que no m'en vull oblidar, avui tambè s'ha corregut Terra de l'Aigua, on hi han participat uns quants Torellonencs, entre ells, en Tarrès, l'Isma, en LLuis, en Vallejo...que espero que els hi haurà anat molt be, i ahir, es fa fer la mitica de carretera de Graus, on hi anava gent de la Saturday's, vaja, que esta clar, que es epoca d'objectius, i a mes de tota mena!

P.D
Noticia d'última hora, aquest mati amb una sortida del CCTORELLO, la Mary ( Maria Ojeda ) ha patit una caiguda, en principi sense consequencies, però en Xevi m'acaba de confirmar que l'estan operant ara mateix, res greu en principi, crec que el colze trencat, que de fet, al mati, desprès de caure, feia força mala pinta, el que no pensava es que s'hauria d'acabar operant. Anims Maria, que l'única dona que venia a fer la Quebrantahuesos amb nosaltres, va i sen's lesiona ara....continuem amb l'any de caigudes i entrebancs, ja es veu!

3 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

A vosaltres no us farà falta ni el gps, que us la sabeu més que de memòria la tracks! nosaltres també haguessim hagut de tornar per recordar el recorregut però ens han faltat cap de setmana així que anirem directes al gra. uf només pensar en anar cap a Alpens amb tota la calorada...
no la conec però desitjar-li la millor recuperació a la Maria!

Bikeapeu ha dit...

De veritat que a vosaltres us fa falta entrenar la Non Stop???. :) jajaja be ens veiem divendres...

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Sisi, de memoria la sabem, be no tots, pero sisi, molts trams si els coneixem be..el que passa que hem volgut, alemnys jo... agafar una mica de ritme de BTT, que amb lo de dissabte sembla que vam agafar l'aire una mica mes ja...es qu tanta carretera no pot ser bona!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS