dimecres, 4 de maig del 2011

PRE-REMENCES

La setmana ja tomba, i ara si que es pot dir que hi ha Remences a tocar! No se com anirà, de fet, fins i tot el temps esta una mica insegur pel cap de setmana, serà questiò tenir una mica d'esperança i esperar a tenir un dia bo.
La setmana previa, qui mes qui menys, l'ha plantejat encarada a Diumenge, perque els 175kms que ens esperen seran durs, en desnivell i en intensitat, encara que de fet, per algo portem desde Gener "preparant" un maig mes o menys decent no? ahir tenia una última pujada a Bracons, per la banda d'Olot, amb en Cucu en Ramos, i en Xevi, però la tempesta que va caure, ens ho va privar, i la veritat, es que aquests últims 15 dies, ja no ve d'un imprevist, inclús diria que les sensacions no son bones, aquests últims dies, però el que esta clar, es que s'ha de sortir a donar-ho tot, que en el fons, es el que ens agrada.
Aquest any, que de moment ve carregat d'entrebancs, hi faltarà en Toni, recuperant-se de l'accident que va tenir. En Miki, que ja esta mes recuperat, si que hi serà, però no al nivell que de fa 15 dies, una llàstima, perque aquest any li pintava molt be! La resta si que hi serem, i millor no detallo noms, perque la llista es llarga!
Demà sortideta aerobica, dissabte un rodatge d'unes 2 hores màxim. i Sort a tots els que ens veiem diumenge a St.Eteve d'en Bas!
Una coseta mes, i com que Remences no es el centre del mòn, molta sort als que corrin les Ermites a St,Hipòlit de Voltregà, diumenge, que si no arriba a ser perque es solapen les dues, tambè estariem allà, ja que sempre ha set genial corre-hi. Sort als que hi aneu!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS