divendres, 12 d’abril del 2013

PRE-RUTES DEL MONTSENY i... PRIMAVERA!!!!!!!!

Desprès de les sensacions tan opasades d'uns i altres, a Prats, aquesta setmana anem a tancar la última setmana de canya del segon mes de calitat, els que seguim 'planning' aixo:), diguem que fa uns dies que les coses comencen a anar per sensacions, tenint en compte sempre les carregues d'entrenament, aixo si, però realment a partir d'ara, si que es tracta de saber acabar de polir la forma que cadascu hagi anat assolint, i sobretot, acabar de polir-la en les pròximes setmanes,
Rutes del Montseny, serà el test o termòmetre que ens dirà si anem pel bon cami, 172 kms amb +3000, no esta malament!!!Sembla que aquest any, hi ha força falera, ja que hi ha molta gent de la zona, inscrita, bon senyal:) a mes , PER FI, tenim primavera de veritat! Que mes podem demanar? Be, si...... Que les cames vagin com han d'anar, per sortir de dubtes:) i per anar be, que a tots ens vagi aixi de be.
Les sensacions, i desprès del mal regust de la Ferèstec, van tenir dimarts, la part oposada. Van tocar 3 hores de calitat, i la veritat es que la sorpresa va ser enorme, en positiu. Vam triar amb l'Arnau, volta exigent, Coll del Bac, Coll de Condreu i Coll de Bracons......lo millor?? Veure com a Bracons, i sense patir, era capaç de pujar a 270w de mitja, sense passar del 90% gaires cops, i sobretot amb molta força a les cames, el 34/23 o 25 els arrossegava be, de fet vaig fregar récord personal de pujada sense buscar-lo!!! Quan passen coses aixi, t'adones, que el cos humà es tot una intriga constantment. Ara, que diumenge sapiguem patir una mica, que la resta vindrà sola!
Apa bon cap de setmana a tots, i no cal dir que aprofiteu el temps, que serà espectacular!!!!

Ahhhhh! I recordey, si algu vol roba d'estiu, que es posi en contacte, que farem una mini comanda:)))

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS