diumenge, 21 d’abril del 2013

INTENS!!!!!!!! LES GOGES I.................



CLASSIFICACIONS LES GOGES ( Clicka ! )

390 inscrits
156 kms, +2570 positius

Cristian Arroyo              21è 4:39:15m 33,59km/h
Eloi Sanchez                  22è 4:39:44
Eduard Puigvendrelló    33è  4:47:59
Xevi Campos                 35è 4:47:59
Jordi Carmona                67è  5:03:36
Miki                               AB

Molta Intensitat de cap de setmana si......això s'accelera per moments, i lo bo, o potser no tan bo! es que ningú afluixa!!!!!!!!!! Alguna hora tocarà fer-ho no?
A veure si per una vegada, surt un resum poc extens, perque aixi no costi llegir-ho tot!
Desprès d'una setmana de transició per alguns, i de molta canya per altres ( aqui tots anem com podem ja! ) es presentava el cap de setmana, molt variat tambè. Objectiu principal, LES GOGES a Banyoles, però a part d'aixó en Cucu i l'Arnau, que avui diumenge havien decidit no córrer, dissabte feien entreno de calitat, amb molta duresa, i anant a buscar Coll d'Ares, Prats de Molló, un Coll que Surt desde allà mateix , i llavors tornada. Van arribar tocadets, o sigui que per imaginar el ritme que deurien portar tot el mati, coneixent-los......ffffffff. I clar, tambè, i entre d'altres sortides personals ( es veuen fotos per tot arreu, i ens agrada ) hi havia la BTT Cases Noves a Roda de Ter, on en Xevi Valero, Emili, Toni i Quim i participaven.....hagues estat divertit poder-hi anar, però impossible!
Els que corriem a Banyoles, el dissabte, i amb una volteta de 70 kms a ritme molt suau en vam tenir prou, fins i tot vam tenir temps per tirar fotos als camps tant espectaculars que tenim aquesta primavera.

El diumenge però el plat fort, entreno de calitat a Banyoles. Hi erem en Miki, ELoi, Xevi, Edu, Jordi Carmona, Cucu ( que spauntava a última hora, i Cristian.
El recorregut era força desconegut per tots, bàsicament la part mes dura, on s'anunciaven rampes d'aprop del 20%, i sabent el ritme que es portaria......per tremolar....
Vaja, sortida puntual a les 8 del mati, i de seguida ja com sempre, nervis i moltes ganes de colocarse.
Tambè com sempre, i degut a la concentració que s'ha de dur quan tens tanta gent al voltant, pedalant a mitjes de mes de 40km/h, perdia de vista tots els companys, cadascu salvant els primers kms com podien!
Fins al Km 60, eren tot emboscades per carreteres maquissimes de l'Empordà i arribant a fregar l'Alt Empordà. Com que no teniem ganes de quedar-nos tallats, a tots els repetxons que s'imprimia intensitat i velocitat, apretavem les dents TOTS, i es que voleim arribar a la part dura, amb el primer grup, i uns amb mes feines que altres, ho aconseguiem. En Jordi ( Pro ) a un altre ritme es quedava al segon grup, ell te altre plantejament, clar que si, i ah! en MIki, que ens extranyava no veure'l, a aquelles alçades, havia plegat ja. Sembla que per molt molt males sensacións, vaja, que cada setmana tenim una baixa o altre! De fet, esta clar, no sempre es pot tenir bon dia!
EL "TEAM" a LES GOGES

Res, arribaven a Castellfollit de la Roca, i ens deviavem direcció Oix, però res, un miratge, perque al fer 2 kms de la carretera d'Oix, desviació a mà esquerra, i començava lo bo.
 Per cert, sorprenent la gent que està apretant a les primeres posicions, i quan es desvia curta/llarga, la meitat del grup capdavanter ha quedat a la meitat. Com a opinió personal, que quedi clar, el millor seria fer com es va fer a Terra de Remences ja l'any passat, o sigui, separar l'hora de sortida en 10 o 20 o 30 min, i que cadascú ( recordem que som aficionats ), es marqui els seus objectius amb la gent que farà el mateix.......apa, ara a enfadar-se algú:)
Res, km 60 i començava la festa, allà si es trencava tot ja, i quedava clar, que menys els dos Arnau's, que avui no disputaven, a la resta ens falta un puntet per aguantar els " arreons" de davant, es pot dir, que tenim un cap de files,  i desprès anem baixant graons on ens anem posicionant la resta, unes mes amunt que altres, però tots a sota :(
 Es evident que el nivell general ens els últims anys, ha pujat descaradament, i està clar, que els ritmes que es porten son de gent que fa les coses molt ben fetes, i que entrena moltissim i sobretot be. De vegades, es pot pensar que tenim un nivell alt, i ............res mes enllà de la realitat. Podem arribar a assolir  o hem assolit un bon nivell, però patim moltissim, i al nostre voltant sempre hi ha algu, molta gent, vaja, no estem sols. Que vol dir? que hi ha molt nivell en general!
Va per feina, que estava promès no liar-se!
La cosa s'enfilava, i les rampes cada cop mes dures. Tocava anar amb cap, i ben fet, de seguida començavaa caura la gent que havia apretat mes del compte.....del grupet davanter, que deuria estar a 30 segons a aquelles alçades, de fet, el visualitzava be...atrapar ja era una altre cosa!!!

Nosaltres, separats per pocs minuts, i amunt, però...sorpresa, i llàstima de no tenir fotos. Al Km70, aixecaves la vista, i el que es veia espantava....en un tram curtissim, la carretera s'elevava de forma exagerada, i ja ho deuiem tot posat!!!!! uaaaaaa. sisi, l'asfalt desapareixia, i apareixia ciment, mal senyal.....i molta gent animant, mes mal senyal, bàsicament, quan s'amuntega gent animant al mateix lloc, es que el terreny es propici per veure la gent patir, i allà ho era! Rampes que segur fregaven el 20%!!!! Com hem pogut les hem passat, a saber mes enrrera com haurà pujat la gent, però hagués estat maco assitir-hi de públic, sense cap dubte.

EDU!!!!!!!!

Xevi a FULL!
Un cop superat, no es coronava no, quedaven 10 kms de pujada, força trencacames, però tambè, i cal dir-ho, amb un recorregut maquissm. Si, a aquestes velocitats tant lentes, dona temps de mirar-ho. 
Les sensacions eren bones, i de seguida atrapava en Cucu, tambè despenajt del primer grup. Em deia, ves que jo no vinc! ( el dia abans com hem dit al principi, ja havia fet mooolta canya ), doncs apa amunt! el ritme de pujada era bo, segur, per darrera obria forat gros, segur, però per davant no aptrapava ningú, mal senyal, altre cop sol com un mussol!
 I si, s'arribava en baixada a St.Pau de Seguries, i quan pensava que es baixava per Capsacosta, i cap Olot, sorpresa, NO!!!! s'enfilava direcció St.Joan de les Abadesses...uaaaaa, 10 kms de plà, i ...sol! no pot ser altre cop :(:(:(! res, avui no rodo sol, No!!! em mentalitzo, afluixo, i dic apa, que
 m'atrapin per darrera.....i si, al cap de uns kms, poser 4 o 5 màxim, ve algu per darrera, es l'Eloi!!!! i un company de Xtrembike, que   ha animat molt l'ambient entre els tres!
El que venia era previsible, Coll de Santigosa, que l'hem comneçat sense apretar a tope, però poc desprès he anat tensat, i el company d'Xtrem bike no ha pogut seguir, i l'Eloi, que llavors passava el seu pitjor moment, apretant les dents, ha aguantat com un "javatu"!!!!! i...Genial, perque encaraven la part final ja de baixada de Vallfogona,  i direcció Olot, Junts!
Quedava Sta.Pau, ascens que es podia fer dur però..............ha set on ens hem trobat millor, entre els 2 hem posat un ritme, crec que altissim, hem atrapat unitats despenjades de davant, i ja , sabent que ens quedaven pocs Kms, hem anat a donar-ho tot, i ha donat resultat, perque tot i arribar buits al final, hem entrat 21è i 22è. i la resta a pocs minuts, vaja, que podem estar contents en general. Diguem que bon resultat, el nivell es el que hi ha,res de l'altre món,  i a 3 setmanes vista per Terra de Remences,  podem dir que podem ser ambiciosos encara que tambè......realistes, no podem oblidar això.
Encararem aquestes tres setmanes amb 2 blocs ( que professional queda! encara que ni de tros ! ), amb dues de molta intensitat, i una de reflexó podriem dir!

Apa, ara  a encarar la setmana amb energia, que el temps, pinta be!!!


AHHHHH , i no ens oblidem dels que han fet la BTT CASES NOVES a Roda de Ter! n'hi havien mes, però a la foto.......ho sortien ells!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS