diumenge, 7 d’abril del 2013

LLUÇANES FERÈSTEC!!!!!!!!!!!

Eloi el primer a coronar

Be, ja tenim l'edició de la Ferèstec 2013 al sac, passen els anys, i hi tornem a ser, i ja en van 5! la veritat es que d'IBT`s, hi hem anat menys dels que tocava, però tot i aixi, la representació ha estat força bona:) on el mes remercable, sense cap dubte, es el 8è lloc de l'Arnau Soler, que demostra, que està en molta forma ja, i nomès porta un mes de canya....si la cosa segeuix aixi, a Terra de Remences, .........Cuidado!!!!!!!


Edu i Xevi


Fred?????? No!!!





Abans del Resum que es mereix lo d'Avui, cal dir que els IBT's que no han estat a Prats avui, han anat a fer la primera "Creueta" de l'any. El fred no els ha pas espantat, i la neu que hi havia allà dalt tampoc, i en Xevi, Eloi, Edu, Comellas i Miki, quen han fet la Trona, St.jaume de Fontanyà, la Poble de lillet, i Creueta, on per cert, una salutació a l'admiradora Independent que els ha saludat i animat a l'alçada de Castellar de n'Hug:) els que hem estat a Prats, ens hagués agradat pujar-hi, o sigui, que està pendent repetir-ho en pocs dies, pero mab mes desnivell encara val? jejeje









CLASSIFICACIONS FERESTEC JA DISPINIBLES!!

CLICK AQUI

Però.....anem el tema, que tot i que falten classificacions i fotos, la primera reflexió es la bona, i això, es ara mateix!
Ens presentavem a Prats.....Arnau, Guillem, Sergi, Isaac, Vidal, Jordi A, Jordi S, Cristian i 2 adoptats, en Cucu i en Ferràn titot, com de la familia.....ah!!!!!i en Juan! que no l'hem vist mes per cert! molta gent coneguda, com cada any, que amb el fred del mati, i l'estres normal de la recollida de dorsals etç....l'intercanvi de opinions sempre es curta, una llastima! perque a mes, als finals tambè sempre uns amb pressa, els altres a la dutxa....aiiii
El dia precedent, o els dies, no pintaven be, molta pluja........els que el fang no ens agrada, ho teniem clar! els recorreguts que marquen la gent de Prats, no es carecteritza per rodador, i si a mes esttà enfangat i moll.....
La sortida, puntual a les 8:30......hem sortit tots molt enrrera, això no hi ha manera d'arreglar-ho....som poc ambiciosos de vegades! apretant les dents, hem, remuntat força, he vist als Arnau`s poca estona, casi res, i a partir de llavors, la història ha estat ja, el que es podria anomenar Lluçanes Ferèstec personal.
La idea era sortir a fondo, a donar-ho tot i fins que hi haguès gasolina suficient, però de seguida, m'ha quedat clar, que ni gasolina ni gas ni res, ( reflexionant desprès, un cop han passat hores, la idea es mes bona però.....), les cames noto que no van, les pulsacions, no pujen, be si, pujen, pero no amb la sensació que conec de quan hi ha gas de veritat. De seguida, m'ha atrapat en Jordi Alberch, que la veritat, aquest any, va perfecte, si aconsegueix polir els finals, i acabar amb mes força, que ho farà, pot ser un gran any per ell.
El recorregut, com no, tal i com es preveia, fang i humit, que li donava un toc de duresa mes, per si no n'hi havia prou! fins el Km 30, tot i haver-hi puja-baixa, la tendència era sempre a sumar desnivell. Molt trencat no era el recorregut, fins llavors clar...i com no, tot i no mirar-lo gaire, altre cop ens tornaven a fer passar per llocs desconeguts, que tot i tenir-ho tant aprop, no coneixem gens, i a mes, maquissims. Sobre el Km 17, seperaven la curta de la llarga, i desprès d'una petita baixada, ens enfilavem a la pujada mes llarga, que deu n'hi do com pujava. Allà, mirava el pulsòmetre, i demostrava clarament que les pulsacions no pujaven, passar del 90% era un somni, i aixo es bo, si notes que a les cames tens gas, però no passar del 90% i veure que les cames no van, es desesperant. Aleshores, havia decidit, fer tota la volta amb en Jordi, ja que portava un ritme que ja m'estava be, i tot i passar-me pel cap plegar ( realment estava atavalat ), he rumiat millor, i evidentment, sinó es perforça major, aqui no es plega, que com a mínim, serà un bon entranament.
SERGI
Coronavem la pujada durissima, i res, decidit a no corrèr, be si, fer-ho, però nomès per ganes d'arribar al final aviat, vaja que anava a batzegades, i quan vas aixi, malament, les baixades a peu, i la veritat, tot i alguna realment complicada i perillosa, la resta, era per disfrutar-ho, de fet, la gent que venia per darrera, motivats, i amb ganes, sel's veia disfrutar, com ha de ser, i com ho permetia el recorregut. En Jordi, per la seva part, seguia al ritme bonissim, unes estones per davant, altres per darrera.....La velocitat mitja, fins a la metitat, era lenta, però la part final, molt ràpida ha permès elevar-la una mica.
Desprès de tot el calvari mental, i d'adonar-me que estavem a mes de la meitat, agafo el bidó per veure aigua...i nomès havia begut 2 glops!!!!!! uffff, algo falla avui, descarat! beg, agafo barreta, i apa, endavant.....baixada super tècnica, molta pedra, i gent passant per tot arreu! travessem riu, peus de ple a dins, i que, tan es!
Per cert, abans d'arribar al punt mes alt, hem passat pel mig d'una festa Rave! genial el festival que es monten alguns al mig de la muntanya, genial!
Seguim per pistes ennfangadissimes, i arribem a l'únic avitallament que ens hem parat en tot el dia ( en Jordi i jo clar ) sorprenent, però si, i a mes, parada sense estres, engrassant cadena i tot , que avui, i per primer cop amb aquesta bici, m'ha donat moooolts  problemes de xupada, fins a fer-me perdre la paciència mes d'un cop, ja no venia d'aqui però. A partir d'aqui relax...de baixada, i ja a encarar la part final, que era molt mes assequible tècnicament, tot i un corriol divertidissim de baixada, on fins i tot m'he desorientat un moment, i he perdut el cami, però que m'ha fet tornar a a disfrutar i a fer la part final, a ritme alt, que no pas mes que al principi, però al tornar a engegar les ganes, m'he adonat que la gent que m'envoltava anava un xic mes tocada que jo, ja que feia les pujades/rampes a ritme, i ben aviat, m'he quedat en terreny de ningú....fins i tot, cap al final, he tornat a atrapar la gent que m'havia avançat a les traialeres de baixada, i ja posats, he pensat, doncs arribem al final aixi, a gas, almenys acabem amb sensacions de velocitat...Al arribar, Arnau's esperant, evidentment un temps total de llàstima, però es que entre el dia, gens bo, i que els que tenim limitacions tècniques, dies aixi, ens passen per sobre literalment. LA resta d'IBT`s han anat arribant sense problemes, i tots amb la mateixa opinió, dura de cullons, Però tots acabnat sense problemes. El millor, sense dubte l'Arnau, ja comentat al principi, molt gas, i lo  millor, molt marge de millora........
ARNAU
Ara, a esperar la setmana que ve, on estarem a Rutes del Montseny, i allà, si podrem fer un test real d'estat de forma. Aquestes sensacions tan dolentes, allà es confirmaràn o potser no. Al ser el recorregut igual que els dos anys anteriors, i tenir temps total, valorar serà fàcil, i a partir de llavors, evaluar si les coses pinten be o no definitivament.....per descomptat, la setmana serà encarada a arribar a diumenge amb gas, i bones sensacions, a veure que surt!
VIDAL


Esperarem a classificacions de la Lluçanès, demà, i de pas, a veure si hi han fotos, que segur que seràn bones!








1 comentari:

Anònim ha dit...

eiiiiiiiiiiiiiiiii!!! moltes gràcies per la salutació!!! ja ens hagues agradat pujar la creueta amb vosaltres pero.... a aquell ritme... ja m'enteneu oi?? ;-)
que besties pardes que sou!!
fins una altra! MAQUINES!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS