dilluns, 21 de maig del 2012

TRACKS....Haurem de ser durs...de CAP!!!!

Esta clar, el títol ho expressa clarament. El dia 2 de Juny, haurem de tenir el cap molt clar, i sobretot, molt dur.
Perque? doncs perque amb el test que vam fer dissabte, vam poder comprovar, altre vegada clar, que la Tracks Non Stop, serà dura. Mes o menys tothom ho te clar, si, però el dia X, s'haurà de tenir mes clar.
Ens apuntavem a l'entreno definitiu, força colla, Jordi Alberch, Jordi Cadafalch, Gerard Barnoles, Arnau Soler, Eloi Sanchez, Guillem Casas, Marc Corral, Marc Galvany, i .......el de sempre.
L'Arnau amb un raid de SLR`s trencat
Iniciavem per Collsaplana, ( cuesta de la muerte en diuen por ai ), que poc hi ha a explicar d'ella. Rampes de fins el 25%, que clar, no ens espantavem gaire perque les feiem frescos, el dia de la carrera, arribarem aqui amb 80 kms, o sigui que ull, que es farà molt dur, segurissim.
D'entrada tots anavem amb gas, o potser no...en Guillem notava de seguida que tenia mal dia, però res, endavant, que teniem feina per fer. Despres de l'aperitiu, tocava pujar al que es el sostre de Tracks, a casi 1500m d'altitud, on s'hi arriba per una pista de bon fer, però que et va castigant mica en mica, te uns 7 kms, i enganxa dos vessants de muntanya, i sobretot la part final, es potser una mica la mes dura, basicament perque el terra esta trencat i amb pedres.
La baixada cap a Sta.Maria de Besora, es el que ve despres, però clar, no es cosa fàcil, aqui no  es descansa, i tambè molt ull, perque anas de encara la baixada de veritat, hi ha uns 2 kms de bassals enormes, on l'haig passat, algun hi vam tenir problemes greus. Total, que qui ha dit que tot aixo fos fàcil?

Desprès d'una paradeta de rigor per obrir porta ( n'hi han forces ), on aprofito per fer alguna foto, inclosa la de trancada de raid de l'Arnau, tirem avall per la pista esmentada, que per cert, a sobre de no deixar descansar, es molt llarga. La part bona, es que practicament ens deixa a on el dia de la carrera hi haurà el dinar, que es sobre el km 110, avui nosaltres en duiem 40 nomès.
Continuem cap a St.Quirze de Besora, i....unica part de la Non-Stop on es podrà reposar, ja que a partir de llavors, i complicant el cami molt lentament, ens endinsem a dins el Bisaura direcciò Alpens, primer per una pista de pujada de bon fer, travessant un tram de carretera inclòs, i ja desprès, a dins del tot del que es podrà dir, sobretot si fa molta calor, Infern de la Tracks. Es un seguit de corriols trencacames, rampes curtes però molt dures, a trams trencades, que desgastaràn sense cap dubte a mes d'un, de fet, ja ho van fer i molt, a l'ediciò 2010.
Ara tocava la sortida Sta.Eulaia de PuigOriol, ( tot son sants per aqui! ) que es un suma i sigue, mes camins trencats, i mes pedres, amb l'afegit, que ja portem molts kms a les cames. Hi ha un perell de punts, on pots arribar a renidir-te, però esta clar, que aixo es l'última opciò, i esperem, que el dia de la carrera no ens passi pel cap. El fet d'acabar algo aixi, es indescriptible, i val la pena lluitar fins al final.
Sembla que estiguessim de parada i fonda aqui....i NO!!!

A Sta.Elulalia varem fer l'última parada, uns 85 kms ja, i voltant els 2900 de desnivell. Quan pares, penses, i analitzes una mica, pots arribar a pensar, que la Non Stop. es una burrada, sisi, parlant clar! i es que si allà estavem tocats ja, millor no pensar que pot passar el dia 2.
Quedava Perafita, St.Boi i .. Torellò. Els que ens ho coneixem tenim algo guanyat, o be, potser no, a vegades es millor no saber el que ve, el cas es que sabent on ets, saps que de pedres ja poques, i que la Tracks, ens els seus ultims 20 o 25 kms, et regalarà la millor estona del dia. Queda alguna dificultat, curta, però hi es, algun petit tram que s'enfila una mica, però casi desde Perafita, i sobretot St.Boi de Lluçanes, els que arribin amb forces, podràn disfrutar i molt de la bici, mirar enrrera i adonar-se que ara si, els quilòmetres cauen ràpid, i que l'esforça passa a ser poca cosa ja. Alemnys aixi, es com s'hauria de sentir algu que ha patit el recorregut, i que ha aconseguit arribar fins aqui.
Resumint, ens van sortir 119 kms, i 3200 de desnivell positiu. sensacions bones, però acabant amb dubtes de com anirà el dia X......15 dies!!!!
Ei, però aqui nompes erem uns quants IBT, altres estaven fent carretera amb els Serragrenyats, en Charlie estava amb en Chaparro i en Carra fent Coll de Jou, al Ripollès, i evidentment, en Koki, continua amb el seu repte personal que cada cop es mes aprop....Ironman.....vaja, que avui dia ja normal i topic, però no para ningù!

4 comentaris:

JORDI ha dit...

Molt bona ruta. Tot i l'alt ritme que veu portar, i que està a l'abast de pocs, vaig poder disfrutar de la companyia i de l'entorn.
Gràcies al de sempre, el capo, per la seva hospitalitat, la pasta et va quedra moolt bé!!!jaja
Espero que aquestes dos previes em serveixin per poder acabar la Non Stop.

Ens veiem aviat

Com està en Marc Corral?

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Clar que s'ha d'acabar! sino plou com l'any passat, l'acabem, encara que sigui arrossegant-nos! jejeje

senselimits ha dit...

Bona ruta, bon ritme, bon companyia..... Esperem que el dia 2 sigui tot tan bo!!! aiiii que patirem!!!

senselimits ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS