dimarts, 1 de maig del 2012

FEINA FETA ( recta final, Ara a no "cagar-la" )


El titol es clar, encetem Maig, o sigui, a aquestes alçades, la feina ha d'estar feta, o casi, per els que tinguin objectius aprop....Terra de Remeces? segurament per molts si. Ara el factor sort hi jugarà poc, pot aparèixer, però per la majoria, el factor sort, no existirà, el que hagi fet be els deures, segurament n'obtindrà resultats, i de fet, si el factor sort apareix, serà mes be en la seva part negativa, mala sort com punxades o caigudes, esperem que no! Per tancar el Pont, teniem preparada una de bona, Coll de Pal, un dels grans que tenim al Pirineu Català, per sobre dels 2000m d'altitud. Ens hi hem apuntat poquets, Arnau, Xevi, Edu, Marc, Arnau Cucurul i Cristian. Sortida direcciò Campdevanol, per pujar Coll de Merolla 1090m d'altitud, primer test del dia, però de molt bon pedalar. Aixo si, com que en general les sensacions han set bones d'entrada, l'hem pujat a bon ritme, tant l'Arnau com Jo, teniem cames avui ( ja era hora notar algo positu desprès de tant esforços ), i s'ha reflectit en el ritme.
Desprès d'aixo, Pobla de l'Illet, i cap a Bagà, on comença Coll de Pal.
Son 19 kms, els 3 primers kms enganyen, perque son plans, però  a partir de Llavors, i durant 4 kms, el port t'ensenya que arribar a dalt, no serà fàcil, amb trams sostinguts voltant el 10/11%. S'ha de pujar amb cap, i aixi ho hem fet. Les vistes son impressionants,  pujes i pujes, però el final, no s'aprecia fins que queda 1 km, desprès d'haver fet 3 vessants de muntanya. A tots, ens ha semblat tenir bones sensacions, però clar, aixo fins el dia que "toca" de veritat, no se sap!
Hem ensopegat dia fred, de fet ahir, la nevada va ser considerable, però no ens ha espantat, i sort! perque ha valgut la pena.
Despreès de coronar, i sense temps per estar a dalt, per culpa del fred, hem girat cua, fent un descens suau, estava molt moll, i hem agafat la C16 fins a Berga, on definitivament hem encarat el tram cap a Vilada i Borredà....Alpens....Torellò.
Ha set un Test molt bo, casi definitiu, i que ens diu, que si fem les coses ben fetes  questes dues setmanes, i seguim les pautes de descans adecuades, les coses sortiràn be, esperem-ho!
Per mostra del dia d'avui.....imatges, i si algu te ganes de veure el recorregut...aqui esta tambè, a baix de tot... ( Penseu, un cop dins la pagina de Garmin, clickar a la part dereta i superior de la pàgina, posar-ho en sistema mètric, que no entenc perque, però els enllaços sempre surten en milles ).















MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS