dimecres, 16 de novembre del 2011

SUMARRRRRRRRR

Avui, toca "reunio" per començar a posar les bases a la temporada 2012., i es que si, es veritat, dona la sensació que no acabem mai.....final de temporada, material nou, planning nous..buff!!!
Al cap i a la fi, avui es tan sols una petita conversa, per parlar una mica de nutriciò, que de vegades, entrenem molt, planifiquem molt, i fallem amb un detall molt important, la nutrició, que afinant-la una mica,  ens pot tornar amb escreix l'esforç realitzat per no poder menjar  durant 3 o 4 mesets una rajola de xocolata, aixo si, com sempre, i com tothom ha de tenir clar, el nivell d'esforç i d'implicaciò es molt personal, el que per uns es molt, per altres no es tant...però qui vulgui resultats...que s'informi adecuadament!
Alguns de nosaltres ( pocs, que aixo de haver de pensar en el menjar en epoca d'entreno, ara, quan estem mes vagos que mai, fa mandra ) , pero,  com deia, començarem a posar bases 2012, mini reunió nutritiva amb en TONI SOLA ( click qui vulgui seguir el seu blog ). El que vingui desprès, ja es veurà!


que fariem sense aquest entorn que ens donen les bicicletes?

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Bona inicitiva! però amb mi no hi compteu... tcin molta força de voluntat per algunes coses però amb el menjar... per aquí no hi passo, jejeje

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Ada!!! es allo que diu en Xavi, Tot Suma!! a veure fins on arribem :)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS