diumenge, 13 de novembre del 2011

FULL! INDEPENDENT!

Doncs les previsions s''han complert, dissabte BTT i al vespre, sopar dels que un cop a l'any s'han de fer!
De la sortida de BTT, poc a dir, 65 kms, amb parada tècnica de pilotilles a St.Boi....i tornada per St.Bartomeu del Grau, passant pel Gorg negre, i enfilant les rampes que un s'enrecorda de lo dures que son, quan s'hi troba al mig, i es que son 2 kms, encara no...però deu n'hi do, vaja recomanable pujar-hi algun dia, es ben fàcil trobar-ho..s'hi pot arribar per Sta.Cecilia de Voltregà, i el Sorreig...o venint com vam fer nosaltres, desde St.Boi..
Com que no tots ens posem d'acord a l'hora de decidir rutes, l'Isma i en Charlie, van escollir una opció, que els va portar a la ralla dels 100kms, i es que van sortir desde Torellò, per arribar a la petita població de l'Estany, amb mini parada inclòsa, on llavors, van acabar d'arribar a Collsuspina, i desde allà, van girar cua. La veritat es que sembla un recorregut interessant per quan no hi hagi interes de fer molt desnivell, i es vulguin fer quilòmetres o hores...serà questiò de que expliquin be el recorregut fet, que sembla prou interessant.
Els que no van tenir la opció BTT, es van conformar amb fer carretera fins a Prats de Molló al final, i la veritat, avui  sembla que molts de bicileta poca, que la nit ahir, va ser curta, aixo si, els ue per un motiu o altre, ahir no van poder venir a sopar, avui segur que estan aprofitant...nomès cal donar una ullada al facebook, i veure que de desaprofitar el diumenge, res de res!
El sopar.................una imatge val mes que mil paraules no? doncs unes quantes iamtges, apa....ah, aixo, si, aprofitant que ahir erem uns quants, vam parlar del disseny nou per al 2012...i sembla que mes o menys, estem tots, els que hem pogut veure'l, d'acord amb les opcions escollides, SI, en plural!, però com que es molt aviat encara, i queda tot l'hivern per endavant, ara toca deixar-ho una mica aparcat, per quan arribi el bo de nou, tornar-ho a trure de la carpeta, i tenir jala feina feta!



 Imatges que fan un resum del cap de setmana!



1 comentari:

Mandie ha dit...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS