dimecres, 2 de novembre del 2011

COMENCEM.....A SOTA SOSTRE


Definitivament, el canvi d'hora ens ha portat a la crua realitat,  a partir d'ara, per sortir  a pedalar al plegar de treballar, nomes hi hauran dues opcions, o posar llums, o anar a sota sostre...Spinning! bufbuf! com que d'aixo ja en tindrem prou temps, no cal  encaparrar-s'hi ara, o sigui, que al gymnàs si que ens hi veuran, però es una época d l'any, que es posa be fer altres activitats, de fet, es recomanable, caminar.....o com no,  nedar....que pels que no ho hagin provat, es del tot aconsellable, relaxa moltissim, i es una de les millors alternatives per tancar un any, que segurament per molts, ha sigut força estressant esportivament parlant. Al Gener, o quan torni a tocar, ja hi haurà temps de tornar-li a donar prioritat  la la Bike, ara...a disfrutar i desconectar. Aixo, si, la sortideta del cap de setmana, i mes si es com el cap de setmana que ve, la manifestaciò PRO-C17 del dimenge dia 6 que sortirà desde la petita poblaciò de Borgonyà a les 10 del mati, es inevitable.
Posats en matèria, i exeptuant aquest diumenge  que tocarà fer la queixa amb flaca, es un temps on es aconsellable fer molta BTT, de fet, dilluns passat, amb l'Isma, en Charlie, l'Agusti i l'Arnau, ens va sortir una "excursió" prou interessant fins al Puigsacalm ( aquests dies llegint blogs, veig que ha estat força concurregut ), evidentment passant per Vidrà, i fent-hi parada i tot per esmorzar. Sortida del tot recomanable ( be, a mi em sobraven les pedres de baixada del Puigsacalm, jeje ) amb 50 kms pelats, però molt intenos!
Per no extendren's gaire mes, i si algu porta de cap jubliar la bike de BTT, aquests dies, mirant coses de rodes gruixudes, ha tornat a venir a la memòria, la que segurament serà una de les Dobles del 2012, que encara  que hi han moltes competidores, s'ha de recneixer que esteticament es brutal.....i sino, mireu el video:



Ah! i no pot passar per alt! els Saturday's van fer dimarts el dinar/arrossada cloenda 2011, que sembla que al final, i tot i lo complicat que ha sigut tota la primera part de l'any, ha acabat amb moltes ganes de fer un 2012 millor, amb projectes que ells mateixos aniràn explicant a la seva web....Fins aviat "Saturd`s!"

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS