dimecres, 23 de novembre del 2011

MES MES MES MES MES

Avui, desprès d'entrar a les reds socials, hi ha hagut un moment de reflexiò. Pels asidus a la red, potser no es sorpresa, però per el que un dia s'asseu davant de l'ordinador, i decideix buscar algún tipus d'event per acudir-hi al 2012, de seguida s'adona que el que li faltarà son dates per poder acudir a totes les proves que li fagi il-lusiò participar. Avui presentaven la Andalucia Bike Race, una carrera amb molta projecció, i que segurament, d'aqui uns anys serà refèrencia per molts biker`s de la resta d'Europa, els d'aqui, com que no es va  al desert, no la valorem prou, o aquesta es la sensaciò. L'important del tema, es que aquesta carrera, marxa de totes les dates típiques de carreres importants, es fa a finals de Febrer! precisament per aixo, es important recordar-la. El que no tingui dies al Maig, Juny, Juliol, pot tenir  molt amb compte la ABR.
La resta, els que no podem triar vacançes, i els que hem de triar on podem anar, agafarem aviat el calendari de proves que es presenten pel 2012, i anirem seleccionant, que ja costarà,  cada cop es mes gran el ventall, i cada cop amb proves de mes infraestructura, la Titan avui dia ja es accessible per casi tots, no? una altre cosa es que agradi a tots! el Facebook va plè de proposicions, organitzadors treballant a fons amb projectes nous, vaja, un no parar, la veritat. De fet, tornant a l'inici, un s'adona o que planifica una mica el que vol fer, o se li pot amuntegar molta feina a l'época grossa, maig/Juny/Juliol, o sigui, a agafar calendari i començar a posar creuetes, aixo, si, que ningù  s'oblidi d'entrenar, que sense aixo, la resta de poc serveix!
Nosaltres, com que ara tenim apartat on hi anem introduint events amb assistencia 100% segura d'Independents, no hi han secrets, o si...ens volta pel cap alguna fita especial per al 2012....però sera questiò de concretar per poder explicar de veritat, fins a llavors, anirem rumiant, i fent la feina  que no es veu, de fet, una de les coses en que hem estat treballant es el disseny nou, casi casi ja esta perfilat  per al 2012, que desprès de 2 anys blancs, hi haurà canvis importants, encara que l'essència del principi, continuarà clarament, mes endavant n'anem parlant!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Jo em pensava que la noticia era que anaveu a la ABR! totalment d'acord, el problema es tenir vacances i calés per anar a tot arreu on voldríem. el tema de la Titan millor no comentar-lo...
Així que canvieu l'uniforme? ja tinc ganes de veure el nou disseny però depèn com serà una llàstima pq amb aquest se us reconeixia molt bé ;)
Una abraçada!!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Ada!!!segur que ens coneixeras igual...;) ja veuras...la ventage es que no sens veurà tan el fang:) jeje

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS