diumenge, 16 d’octubre del 2011

OCTUBRE, I CAP DE SETMANA FULL!!!

Bufff, aixi es pot dir, i es que cadascu per la seva banda, ha fet molta feina. Ho resumim? Si, perque si s'ha d'explicar al detall, alguns em maten!
L'Arnau, dissabte marxava a caminar, a fer cims! Te ganes de practicar el running, i potser es casi la millor època de l'any, ara que ha acabat tot lo fort de Bike, la veritat, es que les vistes que van veure dissabte desde allà dalt, eren impresionants, aqui vam tenir molts nuvols! He vist alguna fota i maca maca, perque us en feu una idea...mireu:

L'altre opciò era Saturday's, on s'hi van apuntar entre d'altres, en Miki, Vidal, Xevi, Tarrès, Isma... Van fer volta pel Lluçanès, amb paradeta a Sta.Eulalia de PuigOriol, vaja, relax total, el proper dissabte, m'hi apunto jo :)!
I clar, hi havien 2 opcions mes, la de la gent de la Cupsi, que per segon any organitzaven una trobada / carrera, amb 1 de carretera dissabte amb 84 km amb +1600m ( la Salut i Bracons, mitja Remences vaia ) i una volta pel Cabrerès diumenge amb BTT, uns 52 kms amb +1280m. 
Entretinguts abans de sortir:)


INDEPENDENT!!!!!!




Vam ser sobre 18, be oi, i entre ells, Independents clar! Eloi, Agusti, Marc Corral, Cristian, Etc....Pingui, Ernest, Xevi Cubi..al mati una mica freds, ens va costar agafar ritme, i tot i que prometiem no apretar, va ser impossible del tot. Fins a l'Esquirol be, a partir d'allà, campi qui pugui! Va ser divertit, fins i tot la baixada per cap a Olot, la vam fer en grup...... A fondo! Desprès a Coll de Bracons, ja sabem el que s'hi cou no? Toca patir sempre, personalment, el millor les sensacions, i    confirmat, la Foil puja molt be, jeje, al final, ens vam quedar el grupet de 3, Guillem Lopez, Gerard ( Bare ), i jo mateix, que ens ho vam jugar a l'esprint, on aquell parell, no el van disputar, vaja que cap al sac, i tenia la primera victoria parcial, desprès, i amb pocs minuts entre uns i altres, van anar entrant tots, per cert, a molt bon nivell!
Avui diumenge, tocava BTT, alguns canvis de cara, però amb moltes ganes igual. El recorregut ( a sobre ), molt ben triat, tot i que tinc clar que a mi les pedres no em van, els senders en canvi, mmm, genials, per molt ratoners que siguin. La veritat es que en Bare ha imprimit un ritme fortissim, junt amb en Marc, ens hem quedat tots tallats i rodant moltes estones sols. Jo he apretat a muerte per contactar abans d'arribar a Cabrera, lloc d'avituallament, però quan m'han comentat que els dos primers no havien parat, uiuiui, impossible! A partir de llavors un altre ritme, i disfrutant del recorregut amb l'Alex Coll i en Guillem, sobretot a les baixades, i el sender de la Barra de Ferro, uaaa quina canya baixar per allà, per molt que el coneguem, desprès de tants dies sense passar-hi, m'ha tornat a enamorar! El pitjor tram, la Foradada, uaaaa, quins pedrolos!!!! Vaja, com perque algu digui que avui no era BTT! 
El resultat era una icncognita al km 30...... Però ha set llavors, quan en Galvany ha trencat el canvi, vaja KO, poc desprès, precisament baixant la Barra de Ferro, i havent despenjat en Guillem, quan l'Alex ha punxat, vaja, quedava tot clar, i nkmes quedaven a fer els 6kms de cami asfaltat per casa l'hora fins a Torellò, sense cap pressa, fins i tot amb el luxe de pedalar tranquil quan he vist que davant, i venint de passar un bon mati de BTT, hi havien en Xevi Rubio i en Garcia. Vaja, un disfrute total de final de ruta! 



Al final, i el que menys importa de fet, les claasificacions Cupsi han quedat aixi pel que fa el podi, la resta... A veure aquests Cupsi si les penjen, i les fotos!
Carretera dissabte:
1 Cristian Arroyo
2 Guillem Lopez
3 Gerard Bare

BTT diumenge:
1 Gerard Bare
2 Cristian Arroyo
3 Guillem Lopez

Combinada, per temps:
1 Gerard Bare
2 Cristian Arroyo
3 Guillem Lopez

I la última de les històries del cap de setmana amb Independents, era la Imtb-Compex a Tona, on hi havia en Guillem, i l'Ernest, i potser algun mes, aiai! Poc en se encara, en Guillem tot el que m'ha dit ha set, guay, però se m'ha fet curta!!!!! esta que se sale el nen!!!!!

1 comentari:

Ada Xinxó ha dit...

Quantes coses! i que acaparador a la Cupsi aquesta!! a veure si descanses una mica, no?

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS