diumenge, 9 d’octubre del 2011

Epoca de disfrutar!!!

Cada any, per aquestes dates, molts arribem colapsats de caps de setmana sense dormir, de matinades ( que llavors valen molt la pena ), i  de poques hores de son moltes vegades. En casos aixi, un parell de setmanes de relax, tambe es posen be, però ei, no ens enganyem, d'aqui a final d'any, i han moltes, i molt variades opcions per a qui tingui ganes de pedalar, i entre aquests, molts de nosaltres segur...Sense anar mes lluny, la setmana que ve, es presenta mogudeta,  i  val la pena remarcar tres opcions , potser les que a la gent de la zona, els hi queden mes properes.

Primera: Un altre any, i amb una iniciativa única a Torellò, es fa la Cursa de la Cupsi, es un format a 2 dies,  dissabte carretera ( Salut i Bracons ) i diumenge muntanya. Es amb un plan totalment recreatiu, però no hi faltaran els piques, que l'any passat ja van existir, vaja que si algu te ganes de passar un bon dissabte i diumenge en plan divertit, sense deixar de pedalar, es una bona opciò, de fet, esta obert a tothom! si en voleu sabe algo mes, hi ha un grup a Facebook, CUPSI 2011, on a part, hi han videos de l'any passat, molt bo!

Segona: Mi-BTT-Compex, A Tona,  es fa aquesta pedalada que serà força concurreguda, on cada any es canvia de lloc, i on aquest any ha tocat aprop, les inscripcions estan tancades, però sembla que hi haurà possibilitats de inscriure`s el mateix dia, mes informaciò a la web que teniu clicant el link de sobre.

Tercera: La mes llunyana, però no per aixo menys interessant, i es que a Puig-Reig, es fa aquesta pedalada, que cada any guanya adeptes, amb un recorregut assequible, i sembla que força divertit cada any, l'ediciò passada hi van anar en Guillem i l'Ernes, i tots dos van tornar força satisfets, o sigui, que una molt bona opciò, amb informaciò aqui PEDALADA CAN MARÇAL

Per setmanes properes, hi han opcions tambè força interessant, de les quals en parlem mes endavant, però recordeu, que el dia 23 d'aquest mateix mes, es fa la Pedalada de Manlleu, lloc o cada any, hi passem un bon mati de BTT, mes informaciò la setmana que ve.
Pel que fa a temes mes "nostres", aquesta setmana, i desprès del llarg dilluns muntant la Foil, va tocar estrenar-la, la qual cosa sempre es un gust. Les sensacions bones, i ahir, amb una ruta de 100 kms, llevant-nos tard, i arribant d'hora, mes bones encara, tot i que amb alguna conclusiò, que encara no negativa, si rara, i es que el Grup, o mes ben dit, el cassette del Grup Sram Red, es escandalòs de cuidado! serà questiò d'acostumar-s'hi! La resta perfecte. Vam ser 6 ahir, faltant l'Arnau, Eloi, Guillem, Campos,  i  molts altres, que van fer la sortida Saturday's, molt interessant per cert, però es que matinaven massa!! la setmana que ve, segur que serem uns quants mes, però fins Llavors......aprofiteu el bon temps que encara ens fa!!

P.D: Ah, i noticia important, aquesta mateixa setmana, tenim un component nou desde dilluns, es diu Marti Fabi Vidal, i la cosa promet, jeje, Felicitats Jordi i Laura!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

noi, hauràs de fer un calendari d'activitats que la cosa se surt de mare! nosaltres entrem també en una mica de relax que ja toca! Que vagi bé el què finalment vagis a fer!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

algo farem Ada, a casa segur que no ens quedem, pero baja, tan animats com vosaltres, impossible! jeje

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS