diumenge, 23 d’octubre del 2011

BTT MANLLEU 2011. i mala noticia al arribar.....

No m'agradaria començar, sense una noticia, que al arribar a casa tornant de Manlleu,  m'ha deixat una mica  força tocat,  i es que noticies aixi, mai haurien de ser, de passar...CIAO SIMONCELLI...


Avui, era el dia aquell, que desde fa uns 3 anys, psicològicament, per alguns, tanca la temporada. La participació d'Independents estava molt desperdigada, jeje, però al final hem sigut un grapadet prou bo, i els que no han vingut, han triat altres opcions, prou bones en tots els casos, la mes curiosa, la part Runner de l'Arnau, que amb en Carrasco, i algun altre Torellonenc, en Carles, han anat a fer la Crono del Cremallera, Queralbs - Núria, per cert, amb bon resultat!



A Manlleu, molts coneguts, i un gustasso poder sortir un dia a una sortida multitudianaria, en plan tan trànquil,  tenir temps de parlar amb força gent, aixo si, fins que l'Eloi m'ha presionat una mica i m'ha fet començar a apretar! i com no, en Guillem  enganxat!!!Abans, però, ha donat temps de saludar a molts companys, Pep, l'Albert! en Joan Berenguer, i fins i tot  la Judit de l'Arnau ( noia Independent avui! ) i la Montse de l'Oriol Colomer,  desprès, amb el ritme ja un pel mes alt, ja ha tocat fer trams amb en Cucu, l'Alibès, l'Alex, en Benavent! en Plà, en Grau, en Sergi Pingui, en Vili,  vaja, i molts mes, remarcable perque no sempre es pot rodar amb tots aquests comapnys.



El recorregut en si, a part d'algun senderet que no coneixiem, almenys jo, era un suma de parts que es fan per Tracks, empalmats de diferenta manera,  enllaçant trams de sender i pista, molt be, i sobretot,  amb un marcatge que ja voldrien altres curses mes importants,  vaja, un 10 per la organitzaciò, a sobre la botifarra estava bonissima!
Amb l'Eloi i en Guillem la gran part del recorrègut, hem fet els 55 kms, amb 3:45h de temps pedalat, i com que hem parat molt avui, imagino que per sobre de 4 hores segur a fer-ho tot, aixo si, algun pique hem tingut, i es que els gens competitius quan hi son, es impossible calmar-los, tan es anar a davant com a darrera, la questiò es poder fer algun fogonasso. Per cert, avui en Plà i l'Eloi han tocat terra, però en plan volada, l'Eloi al sender que hi havia poc desprès de l'Esmorzar, i que s'agafava desde la pista  emporlanada que ens portaria a Cabrera, però deixant-la a mig fer, tirant avall  a un trencant a la'esquerra, direcciò la Vola,  i en Plà, amb un tram que recordo de ja cada cop que hi passem, de Tracks, poc abans d'arribar al Riu de la Vola, on hi ha un graó que cal tenir força en compte.....Vaja, de totes maneres, bona pedalada a Manlleu, i que ens obre les portes de l'Hivern!
Ah, i que no ens podem oblidar. Ahir, va tocar Mega esmorzar de la Saturday`s, vaja, poca bici i molt menjar ( alguns el van esquivar per poder dormir una mica mes, jeje ), que es el que toca a les portes del Novembre, un mati molt fred, amb molta Boira, on ens vam quedar amb les ganes de veure les vistes al Far, objectiu, si espot dir aixi, de el recorregut planejat per dissabte, encara que tot i la boira i el fred, que divertit es sempre, fer les sortides  Saturday`s i mes si son nomborses com la de dissabte! que arribi aviat el 2012!

1 comentari:

Ada Xinxó ha dit...

entre tanta gent em sembla veure un Maqui!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS