dimecres, 19 d’octubre del 2011

FINISH.......

I no es un final de carrera no, es simplement que les tardes de sol, les d'arribar a casa a les 8, be ara ja ni a les 7 es pot arribar, están tocant a fi. Entristeix una mica, s'acaba un any intents, amb bons i mals moments,  però ens quedarem amb lo bo, no? a final d'any ja tocarà balanç definitiu, però aquests dies, a tocar del canvi d'hora, i quan surts amb bici a la tarda, t'adones que aixo esta tocant al final de veritat, i et venen al cap, les estones de patiment de l'Abril....Maig...de quan arribes a casa amb molta sed, però amb la sensació genial d'haver aprofitat el dia, i com no, de tot el que has viscut, experiencies noves, i ganes de repetir amb la majoria....i es que la bici, enganxa si, molt!
Com que no queda mes remei que mirar endavant, com cada any per aquista época, el BTTMANLLEU, organiza una pedalada que sempre es posa be, ni massa fred, ni calor, esta clar, i a mitja plana de Vic participant-hi, vaja que qui estigui per la Zona, que sapiga que es totalment aconsellable, qui es decideixi,  allà ens veiem! Ah! i res de còrrer, que de fet, ja es nota que les ganes de millorar, en general, van minvant, sense anar mes lluny, aquesta setmana sortire com a molt 2 dies, encara que la sortida Saturday's de dissabte, no la treu ningù ( es la última crec ), i evidentment, diuemnge a Manlleu....!

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Ostres Cristian ets tot un lletraferit, ja tens raó ja, amb això del canvi d'hora. Ara que aquí sempre esteu amb la competició fins al final; clar que sí, s'han de gastar els últims cartutxos.

Ada Xinxó ha dit...

m'ha arribat a l'ànima això del lletraferit! me l'apunto Xavi! i tu Cristian no lletrafereixis tant que fa no sé quantes cròniques que vas dient que la temporada s'acaba però no pares mai, jejeje

Cristian ha dit...

jajaj es que veig que s'acaba! i de fet, es veritat, no dic pas mentides!!!! jeje, es va acabant de veritat...els simptomes de les pedalades da cada fi d'any, ja son aqui :( be, pero ei, en el fons es bon senyal, perque tenim un altre al sac!
I vaia, aixo del lletra ferit a mi m'ha fet somriure! jeje, la veritat es que potser si que ho soc una mica a vegades!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS