dijous, 22 de setembre del 2011

ANEM PER UN ALTRE

Si, un cop passada la Duatló, continuem mirant endavant, i es que com ja sabiem desde finals d'Agost, l'agenda esta plena, i fins ben entrat octubre, o sigui, aquesta setmana i la que ve estan ocupades, no podrem començar a fer el que potser tambè toca, i es que les sortides de relax, esmorzar llarg inclòs, comencen a trobar-se a faltar, i em sembla, que el que queda d'estiu ( de fet avui s'acaba :(  ) no podrem fer cap mes sortida amb els Saturday`s, que tanquen la temporada oficial aviat, vaja, que ens haurem de buscar la vida per fer una aproximaciò a l'hivern com cal ( segur que no tindrem problemes però ) jeje.
No mirem tan edavant però, que aquista cap de setmana es presenta intens, dissabte uns quants, anem a la marxa homenatge amb en XAVI TONDO, serà en dia......nose, especial, en el que la idea es clara, disfrutar del mati, i de les rutes que ella solia fer servir per entrenar, al màxim. A mes, crec que hi haurà presencia massiva de Professionals, que no es volen saltar un dia com aquest, en certa manera, serà una festa en homenatge a ell, i que de segur, tindrà estones molt maques, tan de bo el temps ens respecti!
i.............Diumenge, últim objectiu de l'any serio, SELENIKA!!!!! anem un pilot d'Independents, Eloi, Agusti, Miki, Arnau, Guillem, Xevi, Cristian, Tarrès, Galvanny?? Ernest??, vaja, que hi anem un bon "Team".  La preparació crec que ha set bona, no hi arribem amb super bona forma, però tampoc malament, serà una icognita, però la idea es anar-hi en plan comeptitiu, encara que desprès ja ens ho trobarem, ho expliquem dilluns que be!
Per cert, la setmana seguent, es fa el dia 2 d'octubre, o sigui diumenge el Bicicims, encara amb el dubte de si fer-lo o no, alguns de nosaltres segur però....aixo si, el dia abans, el dia 1, i en plan popular, es fa la RUPITBIKE, una bona proposta, i a sobre per senders i camins que per la zona que farem, segur seran molt guapos! de totes maneres, es propsta per la setmana que be, hi ha temps perque aneu rumiant!!!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Osti tu tots cap a la Selènika! que no hi falti ningú! passeu-vos-ho molt bé a tot arreu on aneu, Tondo, Sele... una abraçada!!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Ada, no veni u vosaltres a navarcles????

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS