divendres, 9 de setembre del 2011

L'estiu no havia passat ja?

I es que buffff, esta apretant de valent aquesta setmana, i la veritat, a mi m'agrada, val mes que ho disfrutem, perque l'hivern es farà molt llarg, segur segur.
La setmana, aprofitant el bo i el sol ( menys la pluja de dilluns clar )  ha set tota, pensant amb la DIferent Extrem de diumenge, que anirà mes be o mes malament, però haver apretat massa entre setmana, aquest cop, no servirà d'excusa, ja que ha set un dia de rodatge suau, un encarat a força, fent dos Bellunts el dimecres, que la veritat, es continua notant i molt, que la Duatló esta al caure, estava ple de gent!!! i el dijous fent resistencia en plà, on altre cop es nota que ningu para, en Riu i en Sergi Pingui, voltaven per la carretera de l'Esquirol!!!
Demà cauran 2 horetes mes suaus, i dimecres, a revire sensacions, que fa dies que  no tenim, que es explosivitat pura i dura. La Diferent son uns 60 kms ( dues entrades mes avall hi ha el perfil i link a web ), el que significa que serà explosivitat sense cap dubte, però lo bo, es que les ganes de buscar aquest punt hi son, hi serem l'Arnau, en MIki, Campos, Cristian, i potser algú mes s'apunta a última hora. Amb la Diferent encetarem l'intens mes de setembre, que te tela, que s'ha de recordar, que la setmana que ve, hi ha la Dualtó de Bellmunt, on l'Arnau, aquest any, s'hi esta fent un xic mes en l'apartat de còrrer, tampoc massa, no us penseu que tenim un Usain Bolt ( o com s'escrigui ), jeje.
Per fer memoria tambè, i encara que no hi poguem anar, i es una llàstima, son les 2 HORES DE RODA,  que es fan el 24 de setembre. El motiu, de l'absencia, es que per casoalitats, es fan aquest mateix cap de setmana, dos events importants tambè, la Selenkia del dia 25, que la tenim apuntada desda fa molt,  i tot que ens permetria anar a roda, ja que es diumenge, i les 2 hores dissabte, la descartem casi tots, ja que el mateix dia 24, al mati, es fa l'homentage  amb en Xavi Tondo, i aqui, mes d'un, tenim ganes de ser-hi sense rumiar-ho gaire, de fet, ja hi han mes de 300 inscrits, i crec que serà macu poder assitir-hi,  vaja, que res a fer amb la possibilitat d'anar a les 2 hores de Roda, encara que animo a tots els que us agrada el BTT, i el bon ambient, a anar-hi tambè.
Diumenge, expliquem el resutalt de tot plegat!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS